Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати? Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати новорічними подарунками для вас або ваших близьких.

Ми разом зі шведським брендом Oriflame, який понад 40 років випускає косметику і парфумерію, підібрали сім варіантів подарунків для родини, колег і друзів.


Для сестри

Подарунковий набір за 449 гривень

Набір Miss Giordani – це парфумована вода з дезодорантом від шведського бренду. Нота неролі, яку отримують з гіркого апельсина, – це італійська класика парфумів. Навколо неї розкриваються квіткові, фруктові й деревні акорди аромату.


Для хлопця

Подарунковий набір за 489 гривень

Набір Eclat Homme – це туалетна вода та спрей-антиперспірант, що доповнюють одне одного. В букеті акорди цитрона й дорогої шкіри.


Для мами

Апарат для очищення шкіри обличчя за 1 299 гривень

SkinPro Sonic 3-в-1 видаляє ороговілі частинки та глибоко очищує шкіру завдяки звуковим вібраціям. Надає сяйво, відновлює тонус і пружність шкіри, сприяє глибшому проникненню засобів для догляду. Пристрій має три змінні насадки для очищення, відлущування і масажу та три програми, зокрема автоматичну з 60-секундним циклом.


Для дідуся

Подарунковий набір за 529 гривень

Набір Giordani Gold Man – це парфумована вода та кульковий дезодорант. Має виражений деревний аромат і підходить для щоденного використання.


Для бабусі

Подарунковий набір за 2 599 гривень

Серія засобів для зрілої шкіри з антивіковою технологією GenisteinSOY та екстрактом стовбурових клітин рослини Plantago Lanceolata. Повертає шкірі пружність і еластичність, сприяє відновленню чітких контурів обличчя, розгладжує глибокі зморшки та зменшує пігментні плями. У набір входить гель-тонік, крем для контуру очей і губ, сироватка для обличчя і шиї, денний та нічний креми.


Для колеги

Напій «Аква Ґлоу» за 835 гривень

Гарний стан шкіри залежить від догляду, способу життя і правильного харчування. Напій «Аква Ґлоу» з керамідами та антиоксидантами брусниці підсилює ефект щоденного догляду. Клінічні дослідження показали, що інгредієнт Ceramosides у складі поліпшує зволоженість шкіри та зменшує кількість зморшок уже після 15 днів прийому.


Для себе

Олія для ванни за 270 гривень

Це засіб для ванни «Шведський SPA-салон» з лавандою в композиції аромату. Олія під час контакту з водою перетворюється на ніжне молочко, помякшує шкіру і допомагає розслабитися. А вітамін Е, олія каноли та мигдалю живлять шкіру.

Підготовлено за підтримки