Новорічні свята вже зовсім скоро, а сезон пошуку подарунків у розпалі. The Village Україна разом з HELEN MARLEN зібрали 10 брендових речей унісекс, які підійдуть усім.

CURRENT/
ELLIOTT

джинсова сорочка

Марка Current/Elliott спеціалізується на джинсовому одязі. Дизайнери бренду поєднують класику з вінтажними штрихами, використовують потертості, дірки та штучно зістарюють тканину. Ці тенденції знайшли відгук у сорочці: вільний крій та класичний силует доповнили «вилинялими» плямами, таким чином додавши недбалості.

OFF-WHITE

шерстяна шапка

Шапка від колишнього стиліста Каньє Веста уособлює street style. Груба в’язка, велика нашивка з назвою бренду та широкий закот, натхнені образами молоді з вулиць Нью-Йорка. Універсальний сірий колір пасує і до чоловічого чорного пальта, і до жіночої яскравої парки. Але головне – шапка тепла й надійно захистить у сніг та мороз.

CHAMPION

рюкзак

Яскравий спортивний рюкзак від американського бренду Champion. Марка протягом свого існування співпрацювала з NBA та FIBA, розробляла одяг та спортивну форму для американських коледжів. Рюкзак має головний внутрішній відділ, зовнішні кишені та застібку-блискавку.

DE BONNE FACTURE

бомбер лляний

Французький бренд De Bonne Facture шиє мінімалістичний одяг для базового гардероба. Речі створюють так, щоб вони жили і старіли разом з власником, а не вирушали на смітник після модного сезону. Бомбери класичної форми є у двох кольорах: темно-синьому та оливково-зеленому. Речі зшили зі стовідсоткового льону, тому вони добре тримають форму, запобігають перегріванню та не зношуються роками.

BURBERRY

шарф кашеміровий

Кашеміровий шарф Burberry – класика з поєднанням чорного та коричневого кольорів. Довгий (270 см) і широкий (65 см), цей шарф забезпечить тепло та комфорт у вітряну погоду. Пасує до класичних пальт, курток і парок стриманих кольорів.

OFF-WHITE

худі

Засновник бренду Off-White Вірджил Абло понад 10 років був креативним консультантом у Каньє Веста. Він відповідав за стиль репера та працював над обкладинками його альбомів. Худі виконали у стилі печворк: два камуфляжні принти об’єднали спокійним бежевим.

ÉTOILE
ISABEL MARANT

шерстяна жилетка

Isabel Marant Etoile – демократична молодіжна лінія французького бренду Isabel Marant. Це одяг у стилі легкого і безтурботного паризького шику – светри крупної в’язки, жакети з тасьмою і вишивкою, джинси, речі із замшевої шкіри. Такою створили і жилетку, стилізовану під куртку макіно: розслаблений силует, класичні кольори та вдавана недбалість.

VINCE

сорочка в клітинку

Бавовняна сорочка в клітинку від Vince – базова річ в його та її гардеробі. Її можна поєднувати зі спідницею-олівцем для офісних образів, одягати як кардиган до сукні, носити з білою майкою та джинсами. Дві кишені, застібки-ґудзики та вільний крій – сорочка створена для щоденного комфортного носіння.

ADIDAS ORIGINALS
BY ALEXANDER WANG

двостороння легка куртка

Двосторонню вітровку adidas Originals by Alexander Wang зшили з приємного на дотик нейлону. Матеріал зносостійкий, легкий та міцний, він не стоншується в місцях випадкових заломів. Фішка куртки – можливість носити її у двох варіантах, вивернувши на зовні.

AMI

футболка

Футболка з «дружнім» принтом від Ami (із французької «друг»)  – ідеальна базова річ як для чоловічого, так і для жіночого гардероба. Білий колір та вільний крій – два складники універсальності. Можна поєднувати з будь-якими речами, стилями та кольорами. Склад: стовідсоткова бавовна, тож футболка легка, добре поглинає вологу і буде носитися довго.

Матеріал підготовлено за підтримки

Фото обкладинки: Current/Elliott, Vince