Обрати вдалий подарунок для того, у кого є все – справжнє випробування. Щось для дому, краси чи краще просто смачний різдвяний кекс? Для таких випадків магазин goodwine запустив Telegram-канал «Фантастичні подарунки і де їх шукати» з ідеями подарунків на будь-який смак.

The Village Україна разом з goodwine публікує перші 7 подарунків з Telegram-каналу, які, можливо, захочеться залишити собі.

Авокадо зі срібла від Guzema Jewelry

Підвіска у формі авокадо від Guzema Jewelry – рідкісна знахідка, що з’являється, можливо, лише раз на рік. У цей сезон шукайте її у Home by goodwine та забирайте собі чи поділіться з кимось важливим. Адже особливість підвіски у тому, що вона розділена на дві половинки – одночасно подарунок собі та близькій людині.

Ціна: 2 800 гривень

Курс «Бегіннерз»

Курс «Бегіннерз» – це подарунок для справжніх адептів вина. Лектори-сомельє курсу навчать розуміти вино і читати етикетки пляшок так, щоб бачити не тільки країну виробника. Також розкажуть більше про технології виробництва, сорти винограду, регіони та інші нюанси. Такий подарунок дає змогу подорожувати планетою, не виходячи з кімнати.

Курс «Бегіннерз» не любить обмежень, тому в ньому немає чіткої прив’язки до сезонів. Щойно він потрапляє до ваших рук, ви самі вирішуєте, коли його активувати. У кінці курсу все серйозно – слухача чекає повноцінний екзамен та диплом.

Ціна: 18 600 гривень

Ваза Aalto Iittala

Вазу Aalto Iittala створюють у Скандинавії. Своєю формою вона нагадує силует північного сяйва, а вмістом – зоряне небо Фінляндії. І все завдяки спеціальній підсвітці Sirius усередині. Обережно, Aalto може стати вашим першим кроком до хюґе-життя, від якого важко відмовитися.

Ціна: 4 800 гривень

Гриль Kamado

Гриль Kamado – король вечірок. Він має неабияку харизму, яскравий червоний колір та усі базові функції: від гриля до коптіння та запікання піци. Тому навколо нього завжди збираються люди: відсвяткувати, поговорити, повечеряти, подумати про життя і зробити селфі. Крім того, гриль регулює температуру і його легко пересувати завдяки ніжкам на колесиках.

Ціна: 45 000 гривень

Кекс ґато

Кекс ґато походить із Франції. Вологий, м’який та ніжний, він залишається таким упродовж тривалого часу, тому кекс так любили брати в тривалі подорожі. А цієї зими кондитери Bakehouse від goodwine розробили власний, проте, не менш класичний рецепт ґато. В основі – мигдалеве борошно, органічне масло, молоко, французькі вершки, ром і дух Різдва. І чотири смаки: троянда-малина, карамель, лимон та шоколад. Не проґавте можливості, адже ґато можна знайти лише у грудні.

Ціна: 649 гривень

Дифузор Stoneglow

Дехто може назвати дифузор Stoneglow духом Різдва. Адже цей запах Stoneglow Nutmeg Ginger & Spice у приміщенні неможливо переплутати з чимось іншим. Це запах свята і зими: мускатний горіх, імбир, теплі лісові ноти кедру та сандалового дерева. Для цього аромату форма не принципова: він може народжуватися з самого аромадиффузора, спрею чи свічки. Наповніть ним дім, щоб серце наповнило свято.

Ціна: 870 грн

Серія посуду Essense

Це – подарунок-філософ. Ви впізнаєте його за простим дизайном, що поєднує в собі зрозумілу красу та функціональність. Це універсальний набір, що підходить для всіх напоїв. Крім того, усі бокали з колекції дизайнера Alfredo Häberli взаємозамінні – втрату одного пережити набагато легше. Однак краще не варто.

Ціна: 1 990 гривень

Телеграм-канал

матеріал підготовлено за підтримки