Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати? Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати новорічними подарунками для вас або ваших близьких


Незважаючи на те, що дата святкування Нового року усім відома наперед, до нього все одно не завжди встигаєш підготуватися як слід. Щоб святкування не застало вас зненацька, The Village Україна разом з ТРЦ Gulliver склали список речей, які зможуть виручити в останній момент.

Свічки й аксесуари

Ялинка, гірлянда і сніжинки допоможуть прикрасити будинок до Нового року, а наблизити відчуття свята можна з допомогою ароматів. У цьому допоможе лімітована лінійка з 10 парфумованих свічок Parfum Berger, серед яких є різдвяна свічка із запахом кориці Graphique. У 70-х роках було модно вставляти свічку у порожню пляшку з-під вина і продовжувати бесіду за столом, доки свічка не догорить. З допомогою спеціального підсвічника Ring of fire можна прикрасити стіл одразу трьома свічками у пляшці.

Де:

ТРЦ Gulliver, Галерея подарунків Zelena (1 поверх), свічка Graphique 875 грн

ТРЦ Gulliver, Butlers (2 поверх), підсвічник на пляшку Ring of fire 400 грн

Келихи для особливого випадку

Уявити святкування Нового року без келиху у руці майже неможливо. Якщо ви хочете оновити свій набір необхідного святкового посуду або подарувати його комусь – зверніть увагу на келихи від Schott Zwiesel. У співпраці з науковцями німецький виробник запатентував новий вид скла Tritan. Такий кришталь вирізняється екологічністю і безпечністю для здоров’я, оскільки не містить свинцю. Крім цього, келихи міцні і не розіб’ються навіть якщо у пік веселощів полетять зі столу на кахельну підлогу.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Promenu (4 поверх), келих 212 грн

Теплий і затишний плед

Незамінна річ у холодну пору року, яка завжди знайде своє місце в домі. Плед мультифункціональний – ним можна вкритися, закутатися, взяти восени на дачу чи пікнік або комусь подарувати. Сімейна мануфактура Ezcaray виготовляє пледи ручної роботи з 1930 року. Виробництво розташоване в Іспанії, з матеріалів використовують шерсть альпака, мохер, кашемір. Для тих, кому самого шерстяного пледу мало – можна придбати електричну ковдру GLEN, розміром 80x150 см.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Галерея подарунків Zelena (1 поверх), плед Ezcaray 13 800 грн

 ТРЦ Gulliver, Jysk (0 поверх), електрична ковдра від 150 грн

Різдвяний вінок

Доки традиція адвента (назва передріздвяного періоду у деяких християн – ред.) і адвент-календарів набирає популярності в Україні, різдвяний вінок залишається звичним атрибутом Різдва для всіх, хто його святкує. Вінок придумав гамбурзький лютеранський теолог Іоганн Віхерн у середині ХІХ століття. Він виховував дітей з бідних сімей, які постійно ставили теологу одне й те саме запитання: «Коли вже настане Різдво?». Щоб діти могли самостійно рахувати дні до свята, теолог зробив вінок з 24 свічками і щоранку запалював по одній. Зараз вінки виготовляють з різних матеріалів: дерева, гілочок ялини, дроту, моху або паперу. Різдвяний вінок з магнолії та шишок символізує перемогу, успіх, славу і силу. Ззовні нагадує вінець тріумфаторів, виготовлений зі штучних листків магнолії із золотими вкрапленнями.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Галерея подарунків Zelena (1 поверх), різдвяний вінок – 3910 грн

Настільна гра для компанії

Командні настільні ігри корисно мати вдома на випадок спільного відпочинку з сім’єю, друзями чи колегами. Монополія, скрабл та Alias уже стали класикою, але регулярно з’являються нові види настільних ігор. Наприклад, гра Catan із серії «Колонізатори», яка не відпускає своїх гравців до останнього. Це сімейна і досить мирна гра, яка водночас вимагає сильного стратегічного мислення. Дітям сподобається новий ігровий комплект «Зірка смерті» від Lego Star Wars. Це один з найбільших конструкторів в історії LEGO, який обігрує тематику «Зоряних війн» мовою дитячої гри. Ще одна захоплива гра на основі мультсеріалу – «Час пригод» (Adventure Time) про Фінна та його друга Джейка у постапокаліптичному світі.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Hobbyworld (4 поверх), «Catan» – 505 грн, «Фінн проти Джейка» – 453 грн

 ТРЦ Gulliver, Planettoys (4 поверх), «Зірка смерті» – 15 499 грн

Домашній одяг

Завжди приємно прийти додому, роздягнутися і влізти у свій домашній улюблений затертий светр і в’язані шкарпетки. Щоб відчувати себе комфортно вдома й оновити лук для перегляду новорічних фільмів, радимо подарувати близьким або собі нову піжаму, боді, домашні капці чи нічну сорочку. У такому образі можна і спати, і вечеряти, і в магазин по додаткову порцію морозива вийти.

Де:

 ТРЦ Gulliver, YAMAMAY (2 поверх), піжами від 1489 грн, нічні сорочки від 759 грн

 ТРЦ Gulliver, Oysho (2 поверх), домашні капці «Мішка» – 899 грн, толстовка жіноча 999 грн

Портативна акустика

Раніше були звичайні навушники, потім з’явилися безпровідні, а тепер настав час портативної акустики. Для неї не треба дротів, перехідників та адапторів, достатньо заряджати колонку як будь-який смартфон. З портативною акустикою зручно їхати у подорож, можна вмикати колонку вдома під час прибирання або занять спортом. Одна з найпопулярніших моделей – колонка JBL Flip 3, з якою можна влаштовувати дискотеки навіть під снігом, тому що вона захищена від води і може працювати до 10 годин без підзарядки.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Vip Store (0 поверх), 3200 грн

Фітнес-аксесуари

Мова піде про дрібниці, сила яких – у кількості. Обрати правильне взуття та одяг допоможе консультант будь-якого спортивного магазину, а от у необхідності аксесуарів доведеться переконатися на власному досвіді. Зручна у користуванні пляшка для води з трубочокю UFC FAN від Reebok створена для фанатів міжнародного бійцівського чемпіонату UFC. Для тих, хто самостійно готує спортивне харчування, – шейкер ProStak від світового бренду Blender Bottle. Це шейкер з кільцем на кришці, який можна наповнити протеїновим коктейлем і взяти з собою на тренування.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Reebok (3 поверх), пляшка UFC FAN  990 грн

 ТРЦ Gulliver, Idea Shop (0 поверх), шейкер ProStak 359 грн

Книги

Подарунок, про який усі згадують в останній момент, хоча часто він стає найбільш цінним. Для дітей можна придбати книгу «Снігові феї», у якій багато малюнків, ілюстрацій та історії про казкових зимових істот. Пізнавальна книжка-картинка «Голосно тихо пошепки» Романи Романишин та Андрія Лесіва про слух і тишу, про голос і мовчання, про звуки, які ми чуємо і яких не чуємо, а також про те, як повністю поринути у чуттєвий світ. Для любителів коміксів DC – книжковий магазин Bookling пропонує історію про Вандервумен. Також там можна придбати красиве друковане видання Humans of New York з історіями про жителів Нью-Йорка.

Де:

 ТРЦ Gulliver, Буква (4 поверх), «Голосно тихо пошепки» 250 грн, «Снігові феї» 196 грн

 ТРЦ Gulliver,  Bookling (4 поверх), «DC Comics: Wonder Woman: The Ultimate Guide to the Amazon Warrior» 630 грн, Humans of New York 1200 грн

Натуральна косметика

Піклуватися про свою шкіру у новому році потрібно з новими косметичними засобами. Бренд францезької косметики L'occitane пропонує  новорічний набір-календар з 24 віконцями, за кожним з яких ви знайдете новий косметичний засіб. Можна відкрити всі й одразу, а можна розтягнути задоволення на цілий місяць. Набір Himalaya Deep Moisture Special Set від корейського бренду Beyond – це сет засобів, які мають протизапальні та бактерицидні властивості і добре підходять для зимового періоду, коли шкіра чутлива до пошкоджень.

Де:

 ТРЦ Gulliver, L'occitane (1 поверх), адвент-календар 2 499 грн

 ТРЦ Gulliver, Beyond (0 поверх), набір 862 грн

Матеріал підготовлено за підтримки