Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати?
Ми складаємо списки товарів і послуг, які можуть стати новорічними подарунками для вас або ваших близьких


Аби не просидіти вдома цілу зиму, краще запастися теплими і стильними речами, щоб почуватися комфортно і по сезону. Не треба оновлювати весь гардероб, достатньо підібрати по-справжньому теплий пуховик, черевики на товстій підошві, вовняні аксесуари – і мороз перестане бути перешкодою для виходу з дому. The Vіllage Україна разом з Helen Marlen Mandarin підібрали 10 теплих речей, які врятують чоловіків від холоду.

Cockpit USA

Тепла дублянка

50 300 грн

У дублянці цього бренду знімався Том Круз у фільмі «Кращий стрілець», також серед її прихильників Джордж Буш та репер Дрейк. Цієї зими дублянка може врятувати від будь-яких морозів, адже подібний верхній одяг колись носили американські авіатори. Бренд Cockpit USA – це втілення американської історії військово-повітряних сил під час Другої світової війни. Продукцію Cockpit USA виготовляють лише в США зі 100% овчини, яка проходить особливий процес обробки та дублення. Бренд Cockpit USA створив авіатор Джеф Клейман у 1975 році.

The Gigi «Don't Look Back»

Вовняна бейсболка

4 375 грн замість 6 250 грн (-30%)

Бейсболку можна носити не лише влітку, особливо якщо вона вовняна і з червоним написом «Don't Look Back». Головний убір від італійського бренду The Gigi втілює ідею речей, які ніколи не виходять з моди. Кольори їхніх колекцій – пісочний, оливковий, темно-сірий і чорний – вічні фарби, які додають нового сенсу сучасності. Вовняна бейсболка може стати універсальним доповненням зимового базового гардеробу.

Tomorrowland

Вільний піджак

14 245 грн замість 20 350 грн (-30%)

Чоловічий піджак від японського бренду Tomorrowland, який на ринку моди вже 40 років. Цей піджак не має підкладки і корсета, тому власник почуватиметься вільно і комфортно, особливо якщо одягнути його під пуховик або пальто. І не забувайте, що річ виготовили японці, а отже, комусь дістанеться піджак дуже високої якості.

Descente

Тонкий червоний пуховик

13 200 грн

Червоний ультратонкий пуховик із внутрішньою циркуляцією тепла пошили японські спеціалісти, які одягають різні олімпійські збірні. Виріб оснащений унікальною конструкцією Descente Twin Dome, яка запобігає витоку теплого повітря назовні та гріє зсередини. Бренд Descente існує з 1935 року, а їхньому теперішньому лого понад 50 років.

Joseph Cheaney

Замшеві черевики

14 035 грн замість 20 050 грн (-30%)

Теплі черевики –  основа зимового гардеробу. Цю модель виготовив бренд Joseph Cheaney, відомий своєю добротною якістю взуття. Вони виготовляють свої традиційні англійські моделі у маленькому містечку Десборо графства Нортгемптоншир. Незалежна сімейна компанія вірна ручному виготовленню взуття, він перфорації шкіри до завершального полірування.

adidas Originals by Alexander Wang

Худі

4 130 грн замість 5 900 грн (-30%)

Унісекс худі від знаменитої колаборації Александра Венга та adidas Originals, речі з якої складно знайти, а їх на eBay продають уже по 800 євро. У чорному бавовняному худі можна залишатися у теплі й комфорті протягом всієї зими.

Ami

Сорочка з нашивкою

4 690 грн замість 6 700 грн (-30%)

«Справжній одяг для справжніх чоловіків» – так позиціонує свої речі Александр Маттіуссі, автор молодого паризького бренду Ami. Колишній арт-директор Dior, Givenchy, Marc Jacobs створює для чоловіків тренчі, пальто, куртки, сорочки, піджаки у стилі витонченої класики. Традиційні елементи поєднуються із сучасними тенденціями у повсякденних речах, як, наприклад, блакитна сорочка з нашивкою.

Theory

Вовняні брюки

9 135 грн замість 13 050 грн (-30%)

Брюки для тих, хто одягається у рамках дрес-коду, але не хоче виглядати одноманітно і старомодно. Бренд Theory, створений у 1997 році в Нью-Йорку, славиться своїми чистими силуетами, якістю, майстерністю та зрозумілою формою речей. Мінімалізм від Theory дає змогу легко комбінувати одяг і стане чудовою базою для гардеробу офісних модників.

Stone Island

Пуховик

27 450 грн

Пуховики рятують від морозу під час наших довгих прогулянок зимовими вечорами і поїздок за місто. Стереотип про те, що пуховик може бути не лише теплим, а й симпатичним, одними з перших зруйнували бренд Stone Island, який заснували у 1982 році як другу лінію одягу C.P. Company. Вони займаються створенням одягу з використанням високотехнологічних матеріалів, наприклад, моноволокон нейлону, металевих ниток і матеріалів, що змінюють колір залежно від температури навколишнього середовища. Символом новонародженого лейблу став компас, який спочатку розміщували майже біля самого зап’ястя, а пізніше перемістили вище до плеча.

Barena Venezia

Сіре пальто

14 910 грн замість 21 300 грн (-30%)

Базовое класичне пальто прекрасне тим, що його можна застосувати у різних луках.  Наприклад, воно завжди допоможе пом’якшити образ, якщо вам захотілося поекспериментувати з яскравим костюмом. Водночас сірий підходить і для монохромного стилю. Хочете – носіть по-хуліганськи, хочете – стримано, можна доповнити шарфом, капелюхом або рукавичками у нагрудній кишені.

Матеріал підготовлено за підтримки