Напередодні свят The Vіllage Україна у співпраці з різними брендами шукає відповідь на вічне питання: що дарувати?
Ми складаємо списки послуг і товарів, які можуть стати новорічними подарунками для вас та ваших близьких


Разом з брендом швейцарської органічної та натуральної косметики Weleda ми підібрали 10 засобів для догляду за шкірою, які подарують їй ніжність і гладкість у зимовий період.  Експерти з Weleda активують прихований потенціал рослин і втілюють це у своїх косметичних засобах. Мигдаль захищає чутливу шкіру, гранат відновлює та живить її, а троянда зволожує та гармонізує.

Мигдалеве делікатне молочко для тіла

650 грн

Молочко з легкою текстурою, яке швидко поглинається, дбає про чутливу шкіру та залишає відчуття м’якості і комфорту. Коктейль з натуральних рослинних інгредієнтів у поєднанні з бджолиним воском забезпечує тривале зволоження і створює на шкірі особливий захисний шар.

Мигдалевий делікатний крем для рук

300 грн

Легкий ніжний крем швидко вбирається шкірою, захищає її від негативного впливу навколишнього середовища. Надовго зволожує і живить шкіру, робить її гладенькою та шовковистою, заспокоює схильну до подразнень шкіру. Крем підходить для щоденного використання, може стати вдалим подарунком для мами чи подруги.

Мигдалевий делікатний легкий крем

495 грн

Крем для обличчя, що швидко вбирається шкірою, захищає її від висихання, повертає натуральний баланс і підтримує природну регенерацію. Мигдалева олія та олія з кісточок сливи корегують процеси саморегуляції шкіри. Шкіра стає більш еластичною, набуває гладкості та м’якості.

Трояндовий зволожуючий денний крем для обличчя

655 грн

Крем для віталізації і захисту шкіри, схильної до сухості. Поєднання екстрактів мирри, хвоща польового та очитку пурпурного разом із мигдалевою та персиковою оліями зміцнюють і підтягують шкіру. Такий крем можна класти під ялинку, якщо хочете зробити приємне подрузі або сестрі.

Трояндовий розгладжуючий концентрат в ампулах

365 грн

Експрес-допомога для втомленої шкіри, що втратила свої сили. Ефективно та швидко усуває дрібні зморшки, надає тонусу і пружності, дарує енергію втомленій шкірі. Результат помітний після семи днів користування. Саме час купити засіб за тиждень до Нового року і попіклуватися про власну зовнішність.

Трояндовий гармонізуючий крем-гель для душу

310 грн

Ароматний гель з кремовою текстурою делікатно очищує шкіру завдяки натуральним миючим компонентам. Кунжутна олія багата поживними речовинами, олія обліпихи і троянди москета живлять шкіру, зберігаючи її природну вологу. А натуральні ефірні олії дамаської троянди мають приємний аромат, який залишається і після змивання.

Гранатовий відновлюючий крем для рук

330 грн

Олія кісточок гранату – джерело ненасичених жирних кислот, що стимулюють процеси регенерації шкіри завдяки великій кількості антиоксидантів. Цей крем для рук дарує шкірі пружність, м’якість та еластичність, а ще запобігає появі пігментних плям. Такий крем можна додати до свого косметичного набору і брати з собою у подорожі.

Гранатова сироватка-лiфтинг

1080 грн

Для цього продукту Weleda використовує сік органічного гранату та алое. Сироватка ефективно розгладжує шкіру і глибоко зволожує її. Дерматологічні тести показують, що через 30 хвилин після використання зволоженість шкіри зростає на 39%, а після місяця використання сироватки глибина зморшок скоротиться на 29%. Шкіра помітно розгладжується і стає свіжою, підтягнутою і сяючою. Експрес-засіб підійде для ранкового догляду за шкірою у морозні, вітряні дні.

Чоловічий бальзам після гоління

550 грн

Завжди вчасний подарунок для чоловіків – засіб для догляду за шкірою після гоління. Дбає про шкіру, має заспокійливу дію. Екстракти ромашки та мирри усувають подразнення, гель алое у поєднанні з цінною олією жожоба надає м’якості та пружності.

Скін Фуд крем для шкіри

225 грн

Крем забезпечить інтенсивне живлення і відновлення сухої, пошкодженої шкіри, яка потребує додаткової допомоги. Універсальний поживний крем для обличчя і тіла на основі лікарських рослин глибоко проникає у шкіру, відновлює сухі, пошкоджені ділянки і забезпечує додатковий захист. Скін Фуд кремом можна відновити стан шкіри після тривалого використання декоративних косметичних засобів.

Матеріал підготовлено за підтримки