The Village Україна розповідає про креативні робочі простори твого міста.

Підтримай The Village!

У BBDO Ukraine шукали новий офіс протягом восьми місяців і врешті обрали інноваційний парк UNIT.City. «Перш за все – через інфраструктуру. Хотіли, щоб місце було неформатним, а не просто коробочка з кабінетами та білими стінами», – розповідають у компанії. Додають, що в UNIT.City є тренажерний зал, зарядка для електромобілів, велика стоянка, кілька івент-локацій, кафе, вуличний настільний теніс, батути та шахи. Також тут сортують сміття, його збирає спеціальний підрядник. 

«Ми шукали творчий простір із певною культурою. Нас підкорила атмосфера: люди працюють на газоні, заряджають ноутбуки від ліхтаря із сонячною батареєю, хтось паркує свій велик», – розповідає Олена Березянко, фінансова директорка BBDO Ukraine.

Адреса: UNIT.City, вулиця Дорогожицька, 3

Метраж: 675 м²

Працівники: близько 60

Призначення: офіс креативної агенції
Дизайнер проєкту: Влад Гушель

Робочий простір

Новий робочий простір BBDO Ukraine розташований у корпусі В10 UNIT.City. В офісі кажуть, що простір суттєво відрізняється від попереднього: наприклад, рецепція працює як кава-бар, в офісі багато зон для відпочинку, а на кухні зелений газон і велика підвісна гойдалка, яке називають «улюбленим місцем креативників».

У новому офісі – два великі мітинг-руми, дві скайп-кімнати та функціональний оупен-рум, що перетворюється на лекторій, місце для проведення воркшопів і кінозал. Якщо прибрати стільці, буде простір для занять йогою.

У компанії дбають про екологічність: мінімізували використання одноразового пластику та псевдопаперових стаканчиків для кави, поступово переходять на вторсировину, у кожній зоні офісу є сортувальні баки для пластику, металу, паперу та скла.

«Не хотіли білих нудних стін. Хотіли лофт, печеру, яку хочеться досліджувати, де можна відпочити, побрейнштормити, поговорити. Де просто приємно», – додають працівники компанії.

Що вийшло

Анже Єреб

регіональний виконавчий креативний директор


Тут дуже багато місця. Безліч комфортних зон. Прозорі скляні стіни роблять простір повітряним.


На ремонт пішло три місяці. В офісі площею 675 м² багато скла, темних кольорів із грубими фактурами та акцентне освітлення. Функціонально простір (оупен-спейс) поділений на кілька зон – для акаунтів, креативу та для дизайнерів.

Єлена Колесникова

директорка зі стратегії


Мені подобається стиль нашого офісу. Він не напружує. Багато дерева, бетону, стильних елементів. Офіс ідеально відображає нашу айдентику.


На рецепції огортає металева інсталяція, що імітує вхід до печери. Стіни в різних зонах офісу різні – вугільна, модульна та навіть іржава стіна.

Плани на майбутнє

Скоро в BBDO з’явиться ще один затишний куточок. Простір зверху над скайп-румами перетвориться на місце для відпочинку. Там буде великий матрац і багато подушок, місце для перезавантажень.

На кухні повісять великий телевізор і поставлять ігрову консоль PlayStation. Заплановано ще кілька елементів декору. У корпусі також планують відкрити великий ресторан на першому поверсі й терасу на даху. Поруч запустять новий корпус, а разом із ним – і нову площу.