The Village Україна продовжує підбивати підсумки року, розповідаючи про найкращі публікації рубрики «Офіс місяця». Раніше ми згадували найкращі матеріали рубрики «Квартира тижня».

Приватна колекція в офісі архітектора Сергія Махна

Sergey Makhno Architects – київська студія архітектора Сергія Махна, відома, зокрема, за проектами для «Ощадбанку» та Yoshi Fujiwara. Розташований на Солом’янці офіс студії – це дворівневий простір, який прикрасили роботами сучасних українських художників. У колекції в особистому кабінеті керівника – твори Назара Білика та Дмитра Грека, а також стільці Філіпа Старка. Вхід до мітинг-руму оформили у вигляді цільної стіни з міді.

Читати

Басейн і бар в офісі Banda Agency

Banda Agency – найкраща креативна агенція світу 2018 року за версією Red Dot. Офіс команди розташований на Воздвиженці, за нього відповідало архітектурне бюро Слави Балбека. Серед особливостей простору – кімната для переговорів з басейном, простір для відпочинку у вигляді першого офісу агенції та бар.

Читати

Офіс «Сільпо» у торговому центрі

Мережа супермаркетів «Сільпо» розташувала офіс у торговельному центрі Silver Breeze на лівому березі. Офісний центр на майже 9 000 м² облаштували у колишніх магазинах на другому поверсі ТЦ. Знайшли місце не лише для робочого простору для 900 працівників, а й для їдальні, більярдної, масажного кабінету і кімнати для медитації.

Читати

Пічка в офісі ВДНГ

Робочий простір адміністрації Національного комплексу «Експоцентр України» розташували в одному з павільйонів ВДНГ. У невеликому приміщенні, яке оновили дизайнери Platforma Buro, облаштували велопарковку, кабінет для нарад і встановили справжню пічку.

Читати

Офіс Vintage у приватному секторі

Веб-продакшн Vintage – українська компанія, що займається розробкою і дизайном сайтів. Розташували офіс студії у бізнес-центрі в приватному секторі на Печерську. Окрім власне робочого простору, тут обладнали велику залу для командних заходів і терасу. Відповідала за проект студія Sergey Makhno Architects.

Читати

«Філіал Франції» в офісі-шоурумі Litkovskaya

Litkovskaya – бренд одягу української дизайнерки Лілії Літковської. Офіс дизайн-бюро розмістили на вулиці Тургенєвській, в одній будівлі з французьким закладом Cafe Charlotte. Особливістю робочого простору є те, що його поєднали з шоурумом бренду.

Читати

Бар і звукові камери в офісі Grape

Grape – київське креативне агентство. Офіс компанії розташований на вулиці Верхній Вал, неподалік від Воздвиженки. Відповідала за об’єкт студія Fild. Дизайнери запропонували проект у скандинавському стилі. Виділяють його окремі зони для івент-майданчику Grape Hub і так званого «переговорного театру».

Читати

Двоповерховий офіс-шоурум Drommel

Drommel – український виробник меблів у скандинавському стилі. Офіс компанії поєднали з форматом шоуруму: клієнти можуть обрати собі меблі прямо в робочому просторі керівників. Головна особливість приміщення – двохрівневе планування. Завдяки цьому в офісі використали високий рівень стелі.

Читати