The Village Україна закінчує підбивати підсумки року, розповідаючи про найкращі публікації у рубриці «Офіс місяця» у 2017-му.

Офіс дизайн-студії FILD

Яскраво-жовті металеві двері ведуть у мінімалістичний простір дизайн-студії FILD. У 135 м² поєднується офіс, шоурум та виробництво. Майстерню обладнали в колишній бойлерній та котельні. Офісом стали об’єднані три кімнати комуналки. Тут працює лише двоє людей – засновники студії Ден та Катерина Вахрамєєві. FILD розробляє предметний дизайн.

 Читати

Найбільша фотостудія у Східній Європі

Фотостудія і креативний простір для фотографів від компанії Depositphotos на Шулявці – найбільша площа під ці потреби у Східній Європі. Більші фотостудії у Європі має лише Amazon (у Лондоні) та IKEA (у шведському місті Елмхулт). Для монтажу металевих конструкцій було використано 17,5 тонн металу та 350 кубометрів бетону.

 Читати

Студія Family Production на Воздвиженці

Family Production – український рекламний продакшн, що працює з брендами на кшталт Diesel, Vodafone і McDonald’s. Співвласники розповідають: коли проектували новий офіс, думали, зокрема, і про партнерів з-за кордону. «Ми не могли дозволити собі зробити щось гірше, ніж те, до чого вони звикли», – кажуть у Family Production.

 Читати

Коворкінг Platforma з краєвидом на Оперний театр

Площа простору – понад 2000 квадратних метрів. Зараз коворкінг займає один поверх ділового центру. Пізніше планують його розширення. Platforma має намір розширювати мережу та відкрити коворкінги спочатку в усіх районах столиці, а потім і в інших українських містах.

 Читати

Офіс у «контейнері» Слави Балбека та Олі Богданової

Офіс майстерні 2B.group архітектора Слави Балбека базується на колишній меблевій фабриці поблизу метро «Либідська». Засновники проектів Слава Балбек і Оля Богданова не мають власного кабінету чи робочих місць. Робочий простір розміщується у конструкції, яка нагадує великий контейнер зі скляною стіною, встановлений усередині приміщення.

 Читати

Бренд-агенція «Тінь» на Воздвиженці

«Тінь» – це бутік-агенція, яка займається бренд-консалтингом, комунікаційними стратегіями та запуском брендів. Агенція працює з малим та середнім бізнесом. «У нас є розподіл: верхній і нижній поверхи. Згори сидять продюсери, які займаються зовнішніми проектами. Знизу – консалтинг, що відповідає за розробку. Усі сидять за одним столом», – кажуть в офісі.

 Читати

Кімната для сну та спортивна зала в офісі Ring Ukraine біля костелу

Дві їдальні, кімната для сну та мітинг-рум із назвою «Вартові галактики» – основні особливості офісу у бізнес-центрі «Торонто-Київ». Ring Ukraine – український R&D-центр, який співпрацює з американською компанією Ring. Він працює у сфері безпеки для домівок. Зокрема, виготовляє розумні дзвінки для дверей і камери відеоспостереження.

 Читати

Лофт дизайнерської студії Homecult зі стінкою з натуральної сосни

Офіс дизайнерської студії Homecult розташований у ЖК «Централ Парк» на Печерську. Це компанія, що має за плечима досвід понад 600 дизайнерських проектів для великого забудовника. Офіс визначає застосування природних матеріалів: зокрема, натуральної сосни.

 Читати

Фото: обкладинка, 2, 8 – Андрій Шурпенков; 1, 4, 6 – Юля Вебер; 3 – Діана Андруник, 7 – Володимир Шуваєв