Погодьтеся, побутова техніка дозволяє нам економити час у вирішенні щоденних проблем. Саме тому, обираючи новий гаджет, важливо звертати увагу на його універсальність і компактність.

Лімітовану колекцію побутових гаджетів випустив до свого сторіччя бренд техніки Braun. Власники товарів із нової колекції можуть отримати на них додаткову гарантію в п’ять років. Для цього необхідно зареєструвати товар на вебсайті та отримати свій електронний сертифікат до 31 грудня 2021 року включно.

The Village Україна разом із компанією Braun розповідають про п’ять кухонних гаджетів, що полегшать побутову рутину.

Занурювальний блендер

Braun MQ 9125

Ціна – 2899 гривень

Більше не потрібно витрачати власний час і сили на змішування та змелювання твердих продуктів. Блендер має запатентовану конструкцією PowerBell, у якій поєднали надміцні ножі з неіржавної сталі й унікальні конструкції ніжки у формі дзвоника. А технологія SPLASHControl запобігає розбризкуванню та забезпечує найкращі результати змішування.

Девайс також має технологію Smart Speed, що регулює швидкість силою натиску. Легке натискання – для грубого мелення, а для дрібного збільште силу натиску. Моделі мають рухливу ніжку, що покращує результат подрібнення їжі на 40%. За це у блендері відповідає запатентована брендом технологія Active Blade. У комплектацію входять подрібнювач, вінчик, підставка для зберігання блендера та стакан на 600 мл.

Соковичавниця Braun CJ 3050

Ціна – 1199 гривень

Часто, щоби зробити собі сік, доводиться забруднювати велику кількість посуду: спочатку наливати напій у місткість, а тільки потім переливати у склянку. Тому бренд створив соковичавницю, що має пряме подання соку – його можна вичавити відразу в обраний стакан. Девайс оснастили системою «Крапля стоп» – це відкидний носик, який дозволяє не проливати й не забруднювати стіл, на якому стоїть соковичавниця.

А простий дизайн приладу й відсутність зайвих деталей на корпусі дозволяють швидко звикнути до гаджета та готувати сік за лічені хвилини. Розібрати модель можна в кілька кроків, перш ніж покласти в посудомийну машину.

Занурювальний блендер

Braun MQ 3135

Ціна – 1799 гривень

Процес заміни насадок під час приготування страв дратує та займає багато часу. Тому Braun оснастили новий блендер технологією EasyClick, що дозволяє керувати цим процесом за допомогою кнопки. А додатковий ніж забезпечує швидші й ефективніші результати змішування й дозволяє обробляти великі шматки продуктів із меншими зусиллями. Шість граней з унікальною формою купола втягують їжу всередину для точного й більш плавного змішування. Блендер має 11 швидкостей.

Праска Braun SI 5088

Ціна – 2199 гривень

Зізнаймося: рівномірно випрасувати одяг, не залишивши на ньому складок – той ще челендж. Проте впоратися з ним можливо. Праска Braun має гострий носик, що дозволяє легко розгладжувати жорсткі складки у важкодоступних місцях, як-от коміри та шви.

Також модель має стійку до подряпин підошву EloxalPlus FreeGlide 3D, що вдвічі твердіша за неіржавну сталь. А завдяки удосконаленій системі захисту від крапель, вода не витече з підошви навіть під час прасування за низької температури. Гаджет також доповнили системою auto-off, що автоматично вимикає його після декількох хвилин бездіяльності. Те саме відбувається, якщо покласти прилад в інше положення, не вимикаючи його.

Прасувальна система

Braun IS 2058

Ціна – 3699 гривень

Ще менше зусиль під час прасування потребує ця прасувальна система. Вона легко усуває складки за допомогою вдвічі більшої кількості пари в порівнянні зі звичайними прасками. Загнута вгору підошва дозволяє ковзати в будь-якому напрямку й легко оминати ґудзики та кишені. А режим Smart iCare захищає одяг із різних тканин за допомогою налаштування безпечної температури. Праску також оснастили функцією автоматичного відключення, що вимикає прилад після 10 хвилин бездіяльності.

Щоби зекономити час, використовуйте праску як вертикальний відпарювач. Вам навіть не знадобиться прасувальна дошка.

Матеріал підготовлено за підтримки