The Village Україна підібрав 6 українських брендів, які створюють постільну білизну з натуральних тканин.

Prostiradlo

Український бренд Prostiradlo виробляє однотонну постільну білизну з бавовни в мінімалістичному стилі. Крім цього, є опція замовлення комплектів за індивідуальним пошиттям.

Скільки: 1850 гривень

Лінк


Leglo

Бренд відомий своєю лінійкою комплектів із вареної бавовни. За словами засновників, такий набір виглядає добре й без прасування та може служити кілька років. Крім білизни, бренд пропонує ковдри, пледи та подушки.

Скільки: 2950 гривень

Лінк


Pomiatoe

Бренд заснувала стилістка Марія Сівякова. Усі комплекти бренду розроблені спільно з дизайнерами з We Bad і вироблені з натуральної тканини – перкаль.

Скільки: 3600 гривень

Лінк


Sea Me

Дизайнерки бренду Етері та Наталія не змогли знайти постільну білизну, яка б їм подобалася, тому почали створювати власну. Усі комплекти виробляють у мінімалістичному стилі з лляної тканини. Крім білизни, бренд виробляє лляні костюми, піжами та серветки на стіл.

Скільки: 2700 гривень

Лінк


Home me

Home me – це український бренд постільної білизни з натуральних тканин у пастельних кольорах. Також на сайті бренду можна придбати інші атрибути затишку для дому: свічки, пледи та покривала, халати та рушники.

Скільки: 4700 гривень

Лінк


Sleeper Set

В інтернет-магазині Sleeper Set є не лише комплекти постільної білизни, а й окремі предмети, наприклад, наволочки, простирадла, підковдри, ковдри, подушки, наматрацники та одяг для сну. Також є можливість збирати комплект самостійно з різних кольорів і розмірів.

Скільки: 3095 гривень

Лінк


Примітка: указані ціни в публікації можуть відрізнятись у залежності від розміру комплекту.