У 2019 році на The Village Україна вийшло 18 текстів про б’юті: від добірок масок до великих експлейнерів про захист шкіри від сонця. Згадуємо найважливіші тексти про догляд за собою та косметику.

Програма мінімум: догляд за шкірою для початківців

Що таке сироватка, для чого потрібен тонік і чим денний крем відрізняється від нічного – разом із косметологинею розповідаємо про основні засоби для догляду за шкірою та пояснює специфіку їхнього використання.

«Б’юті-детокс»: як відновити шкіру після свят

Пояснюємо, що відбувається зі шкірою під час затяжних святкувань і як позбутися запалень, набряків і сухості.

 Читати

З якого віку треба користуватись anti-age косметикою

Anti-age косметика – це засоби, спрямовані на боротьбу з ознаками старіння шкіри. Основна мішень таких продуктів – зморшки, обвисання шкіри, надмірна сухість і пігментні плями. Запитуємо б’юті-експертів, коли варто починати anti-age догляд і на що звертати увагу при підборі таких продуктів.

 Читати

Не тільки шампунь: чи потрібно доглядати за шкірою голови?

Здорове волосся починається зі здорової шкіри голови. Спільно з дерматологинею пояснюємо, чому не варто нехтувати доглядом за цією зоною.

Як правильно обирати, носити та зберігати парфуми

Чим парфумована вода відрізняється від туалетної та що таке піраміда аромату? Щоби не розгубитись перед розмаїттям флаконів на полицях, до покупки парфумів треба ретельно підготуватись. Разом із парфумеркою розповідаємо, що треба знати про аромати, щоби не прогадати з вибором.

 Читати

Як захистити шкіру від забрудненого повітря

Забруднене повітря негативно впливає на шкіру: стимулює утворення вільних радикалів, активізує запальні процеси, порушує захисний бар’єр шкіри. Розповідаємо, як допомогти шкірі, яка потерпає від забрудненого повітря.

 Читати

Як позбутися пігментних плям на обличчі

Після літа на шкірі можуть з’являтися темні пігментні плями, які не варто залишати без уваги. Спільно з дерматологинею розбираємося, що таке гіперпігментація та як її правильно лікувати.

Що треба знати про косметику з кислотами

У догляді за шкірою кислоти успішно використовують у боротьбі з акне, гіперпігментацією, зморшками, нерівним рельєфом та іншими проблемами. Пояснюємо, чим корисні різні види кислот і як правильно ввести їх до свого догляду.

Пакуємо валізи: яку косметику взяти з собою в подорож

Розповідаємо, як укомплектувати дорожню косметичку, щоби вона містила всі необхідні засоби, зайняла мінімум місця та не викликала запитань на митному контролі.

 Читати

Усе, що треба знати про захист від сонця

Розповідаємо, що таке SPF, чи можна згоріти в тіні та як підібрати комфортний санскрін.

 Читати

Тримайся: 5 порад i 14 засобів для стійкого макіяжу

Як зробити так, аби мейкап витримав дощ, спеку та вечірки до світанку – разом із візажистом пояснюємо, які прийоми та засоби продовжать стійкість макіяжу.