Маска для обличчя – засіб, здатний дати помітні результати одразу після використання. The Village Україна виділяє 14 масок різного спрямування та формату: від класичних кремових до нестандартних кисневих.

Для очищення та звуження пор


Маска для звуження пор Dior Hydra Life Pores Away Pink Clay Mask

Маски з глиною часто асоціюються з дискомфортом: деякі з них неприємно стягують шкіру, пересушують її та до того ж важко змиваються. Маска Dior Hydra Life із рожевою глиною не викликає жодних незручностей. Її ніжну кремову текстуру, що нагадує полуничний йогурт, легко розподілити по шкірі та зовсім нескладно змити. Засіб достатньо витримати на обличчі 3-5 хвилин – за цей час глина встигне «витягти» з пор усе зайве, зробити їх менш помітними та надати шкірі матовості. Наносити маску Dior можна як на все обличчя (крім шкіри навколо очей), так і на окремі ділянки з розширеними порами.

Ціна: 2 073 гривні (50 мл)

Лінк

Очищувальна бабл-маска Glamglow Bubble Sheet Mask

Glamglow Bubble Sheet Mask – гібрид тканинної та кисневої масок, яка під час контакту зі шкірою починає утворювати піну. Незвичайний формат – не єдина перевага засобу: завдяки дієвій формулі на основі зеленого чаю та вугілля маска глибоко очищує пори, видаляє залишки макіяжу та дарує шкірі відчуття свіжості.

Ціна: 273 гривні за одну маску

Лінк

Детокс-маска Caudalie Instant Detox Mask

Маркування «детокс» на засобах для догляду за шкірою досі залишається об’єктом дискусій. Утім, це не заважає бестселеру Caudalie тримати статус однієї з найпопулярніших масок у світі. Засіб із легкою текстурою крем-гелю дбайливо очищує пори від забруднень, покращує колір обличчя та робить поверхню шкіри більш гладкою. Негайний ефект – заслуга рожевої глини, ензимів папаї та вижимок із виноградної шкірки, які тут виконують дренажну дію. Використовувати маску радять двічі на тиждень або тоді, коли шкірі потрібне «перезавантаження».

Ціна: 800 гривень (75 мл)

Лінк

Детокс-маска з гарбузом Apivita Express Beauty Pumpkin Face Mask

Ще одна маска категорії «детокс», яку варто розцінювати як хороший очищувальний засіб. Основу Pumpkin Face Mask становлять біла глина, ензими гарбуза та ефірні олії лимона й імбиру. У комплексі ці інгредієнти м’яко звільняють шкіру від забруднень і мертвих клітин та надають їй свіжого вигляду. Формула засобу збагачена гіалуроновою кислотою та олією гарбузового насіння, тому після використання шкіра гладка, м’яка й зволожена.

Ціна: 128 гривень (два саше по 8 мл)

Лінк

Для усунення проявів утоми


Квіткова гель-маска Sisley Paris Express Flower Gel Hydrating and Toning Mask

Маска Sisley Paris з екстрактами ірису, троянди та кунжуту розрахована на миттєвий – нехай і короткостроковий – ефект. Усього за три хвилини вона здатна повернути нормальний вигляд шкірі, виснаженій після складного робочого дня чи авіаперельоту. Маска швидко зволожує, тонізує та підтягує шкіру – так, наче замість одного засобу ви скористалися щонайменше трьома: тоніком, сироваткою та кремом.

Ціна: 3 550 гривень (60 мл)

Лінк

Роликова маска Kenzoki Ginger Flower SOS Roll-On Mask

Популярність нефритових і кварцових ролерів зростає, однак масаж обличчя залишається прерогативою б’юті-гіків. Якщо ви не готові витрачати час і гроші на зайві ритуали, спробуйте Kenzoki SOS Roll-On Mask – масажер і маску в одному флаконі. Щоби розподілити засіб по обличчю, треба злегка помасажувати шкіру його металічним роликовим аплікатором (у зоні навколо очей теж). Це допоможе покращити мікроциркуляцію та прискорити засвоєння корисних компонентів. В основі формули SOS Roll-On Mask – імбирна есенція, насичена цинком, магнієм і міддю. Цей «коктейль» повертає шкірі природне сяйво та робить її м’якішою на дотик.

Ціна: 940 гривень (50 мл)

Лінк

Для зволоження


Маска з авокадо для зволоження та живлення шкіри Kiehl’s Avocado Nourishing Hydration Mask

Новинка Kiehl’s з екстрактом та олією авокадо – це порятунок для зневодненої шкіри. Маска інтенсивно живить і зволожує шкіру та запобігає втраті клітинами вологи. За текстурою та кольором засіб нагадує мякуш авокадо – зелений, щільний та густий. Аби рівномірно нанести маску на обличчя, її треба розігріти між кінчиками пальців; повністю уникнути грудочок не вийде, але текстура засобу стане ближчою до кремової. Після 15-хвилинної експозиції засіб можна змити – шкіра буде зволоженою та м’якою.

Ціна: 1 710 гривень (100 мл)

Лінк

Нічна маска Lancôme Energie De Vie The Overnight Recovery Sleeping Mask

Маска, що не потребує змивання, – найзручніший формат для вечорів, коли на складні маніпуляції немає сил. Засіб Lancôme рекомендують наносити перед сном, замість нічного крему, кілька разів на тиждень або навіть щодня. При контакті з обличчям ніжна гелева текстура маски перетворюється на рідину. Вбирається засіб досить повільно, але, на відміну від масок із жирною кремовою текстурою, це не викликає дискомфорту навіть на комбінованій шкірі. Маска миттю освіжає та охолоджує шкіру, а вночі, поки ви спите, ретельно її зволожує.

Ціна: 2 399 гривень (75 мл)

Лінк

Для гладкості та сяйва


Гідрогелева маска Avon K-Beauty «Гуру сяйва»

K-Beauty – колекція засобів Avon, створена в колаборації з корейським виробником косметики. У межах цієї колекції бренд випустив маску з ефектом glass skin – тобто засіб, що обіцяє наблизити шкіру до однойменного корейського тренду. До складу гідрогелевої маски, що пахне кленовим сиропом, додали екстракт цукрового клену, який є джерелом AHA-кислот. Засіб м’яко відлущує ороговілі клітини шкіри та швидко її зволожує. У результаті шкіра стає більш гладкою та набуває вологого, майже «скляного» блиску.

Ціна: 100 гривень за одну маску

Лінк

Відлущувальна маска Pupa Exfoliating & Revitalizing Mask

Маска-пілінг Pupa з екстрактом лимона відлущує шкіру завдяки AHA-кислотам і фруктовим мікрогранулам, працюючи одразу на двох рівнях – хімічному та фізичному. Засіб з легкою гелевою текстурою рекомендують залишити на шкірі на п’ять хвилин і змити водою, масажуючи обличчя кінчиками пальців. Ефект помітний одразу після вмивання: шкіра свіжа та гладенька.

Ціна: 303 гривні (30 мл)

Лінк

Для відновлення


Зволожувальна листова маска з мінералами Medik8 Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask

Суха, зневоднена та подразнена після пілінгу шкіра потребує інтенсивного відновлення. Маска Medik8 із цинком, гіалуроновою кислотою та екстрактом водоростей покликана заспокоїти таку шкіру та пришвидшити процеси її загоєння. Основа маски виконана з біоцелюлози – волокнистого матеріалу, який заповнює зморшки, забезпечуючи поставку сироватки по всій поверхні обличчя.

Ціна: 60 фунтів (приблизно 1 830 гривень) за 6 масок

Лінк

Відновлювальна тканинна маска з церамідами Dr. Jart+ Ceramidin Facial Mask

Цераміди – це ліпіди, що становлять до 50% захисного бар’єра шкіри. Якщо цей бар’єр пошкоджений, шкіра стає чутливою та легко подразнюється. Маска Dr. Jart+ із церамідами допоможе відновити захисну функцію шкіри, інтенсивно її зволожити та пом’якшити. А ще – усунути лущення, почервоніння та інші неприємні симптоми. Окрім церамідів, у формулі знайшлося місце для пантенолу та соку алое вера – компонентів, які знімають подразнення шкіри та пришвидшують її відновлення.

Ціна: 116 гривень за одну маску

Лінк

Для підвищення пружності


Набір для мультимаскінгу Givenchy L’Intemporel Multi-Masking Kit

Різні ділянки шкіри – різні потреби; різні потреби – різний догляд. Парні маски Givenchy доповнюють дію одна одної: кремова маска для лоба та щік розгладжує шкіру та надає їй сяйва, а V-подібна тканинна маска забезпечує миттєвий ліфтинг контурів обличчя. Серед активних інгредієнтів комплексу – гіалуронова кислота, поліфеноли та похідна вітаміну Е.

Ціна: 2 850 гривень за 6 парних масок

Лінк

Нічна крем-маска Perricone MD Multi-Action Overnight Intensive Firming Mask

Засіб Perricone MD – вдала ілюстрація того, якими бувають anti-age маски. Замість гучних обіцянок про вічну молодість маска бере своїм потужним складом: тут є альфа-ліпоєва кислота для боротьби зі зморшками та розширеними порами, DMAE для зміцнення й ліфтингу шкіри та кокосова олія для живлення. Засіб можна використовувати як фінальний етап вечірнього догляду та залишати на шкірі на ніч.

Ціна: 99 євро (приблизно 2 793 гривні) (59 мл)

Лінк

Обкладинка: Glamglow Bubble Sheet Mask