The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Площа:

32 м²

Висота стелі:

2,70 м

Розташування:

Шевченківський район

Дизайн:

Ольга Бондар


Квартира тижня розташована в Шевченківському районі. Проєкт створювали в стилі сучасного мінімалізму, каже його авторка Ольга Бондар.

Власницею квартири є молода дизайнерка: «У замовниці активний спосіб життя, їй хотілося, щоб це віддзеркалювала кольорова гама квартири. Тому вона звернулася з проханням поєднати в інтер’єрі рожевий, жовтий і блакитний кольори». Водночас побажанням було, щоб квартира була затишною та не перевантаженою.

Проєкт мав умістити передпокій, ванну кімнату, кухню-вітальню, барний столик і спальню з гардеробною та туалетним столиком. Кухню зробили невеликою, бо власниця небагато готує. Під час перепланування утеплену лоджію приєднали до спальні, знісши стінку між ними.

Початковий план
План розміщення меблів

Ліжко зробили на подіумі, щоб умістити ящики для зберігання постільної білизни та пледів. Зробити гардеробну трансформером запропонувала дизайнерка, щоб збільшити простір, залишивши її закритою або за потреби зашторивши.

Усі меблі українського виробництва виготовляли на замовлення, включно з корпусними, кухнею, тумбою у ванній, шафою в передпокої, гардеробною, ліжком і туалетним столиком.

Автор фото: Олександр Кондріяненко