The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Площа:

166 м²

Висота стелі:

2,9 м

Розташування:

ЖК Tetris Hall

Дизайн:

33BY Architecture


Квартира тижня розташована в житловому комплексі Tetris Hall, краєвид – на НСК «Олімпійський». Більшість рішень створені та реалізовані дизайнерським бюро 33BY Architecture.

Власники наполягали на тому, щоб світлових точок на стелі було якнайменше, тому що в скандинавських інтер’єрах все світло йде від торшерів і світильників, розставлених по кімнатах. Окрім того, перед вибором матеріалів інтер’єру власники показали дизайнерам свого собаку, щоб кольори в кімнатах пасували його забарвленню, розповідає дизайнерка.

Квартиру створили, об’єднавши дві менші за розміром. Під час перепланування для збільшення простору знесли всі стіни, що могли знести. Залишили лише санвузли. Одну квартиру виділили під зону спальні, гардероба й санвузла. А в іншій розташували вітальню, кабінет, пральню та гостьовий санвузол. 

Меблі, які власники привезли з виставок у Європі, стали акцентними в більшості кімнат. Також власники придбали на виставках світильники, які дизайнери розподілили по різних кімнатах. Під час планування кухні вдалося уникнути встановлення верхніх шаф, що полегшило кухонний простір. Відсутність шаф компенсував великий кухонний острів.

Більшість меблів у квартирі привезли власниками з Данії. Тільки кухонні меблі та санвузли замовляли в українських виробників.