The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Фото: Андрій Безуглов

Дизайн:

Isto

Розташування:

Печерський район

Висота стелі:

3 м

Площа:

105 м²


Квартира розташована в Печерському районі. Основною ідеєю стало створення стриманого інтер’єру для сім’ї з дитиною, розповідають у студії Isto. Від замовників основною вимогою було, щоб з будь-якої кімнати можна було легко потрапити в дитячу. Для цього планування зробили круговим: у дитячу можна потрапити як зі спальні, так і з вітальні, а коли дитина подорослішає, двері між спальнею батьків і дитячою можна буде зачинити.

В оригінальному плануванні був лише один прохід з однієї частини квартири в іншу. Через це дизайнери замовили проєкт підсилення та зробили прохід із вітальні в дитячу крізь центральну металеву стіну.

Інтер’єр вийшов досить строгим, але спальню вирішили зробити м’якшою, використавши поєднання дерева, мармуру та текстилю. Переважна частина стін у квартирі покрита молдингами, але в дитячій їх зробили намальованими, запросивши для цього митця.

Усі корпусні меблі, панелі, кухня та гардеробні системи – українського виробництва. Кілька світильників над столами – від італійського виробника. Бюджет склав 230 тисяч доларів.