The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Дизайн:

ISTO

Висота стелі:
2,60 м

Розташування:

ЖК New York Concept House

Площа:

76 м²


Квартира розташована в новому житловому комплексі на вулиці Антоновича. Власник квартири – неодружений чоловік. Він побажав, аби квартира на вході дивувала гостей і була зручною для вечірок і посиденьок із друзями. Спочатку посередині вітальні була вентиляційна шахта та несний пілон. Їх обов’язково треба було використати в плануванні, і це вирішили зробити, утворивши цілісну композицію у вигляді бордового куба.

«Куб – перше, що ви бачите, коли заходите у квартиру. Він задає настрій усьому приміщенню. І це не акцент заради акценту, а важливий функціональний елемент: усередині конструкції інтегрований гостьовий санвузол, а з боку кухні вбудована частина побутової техніки. Над кубом приховані лінійні дифузори, які допомогли зберегти висоту стелі у вітальні. Ще одна перевага – скляні фасади. А відзеркалювальні панелі візуально розширили простір», – розповідають дизайнери зі студії ISTO.

Кухню, передпокій і вітальню об’єднали в єдиний простір, розділивши їх за кольорами. З кухні та м’якої зони є прохід на терасу, де з гостями можна проводити вечори з барбекю, диваном і широким столом. У спальні за узголів’ям ліжка встановили великогабаритний керамограніт. А класичні закруглені молдинги, за словами авторів проєкту, допомогли пом’якшити кімнату. Ванна кімната вийшла настільки великою, що в ній можна влаштовувати вечірки, жартує власник.

Тераса була вищою за підлогу, тому дизайнерам довелося інтегрувати сходи. Для сходів використали ті самі матеріали, що й для кухні. Це допомогло додати легкості кухонному простору. Плитка, світло та кухонний і журнальний столи – італійські. Все інше українського виробництва. Бюджет склав 130 тисяч доларів.

фото: Андрій Безуглов