The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Дизайн:

Zikzak

Висота стелі:
2,70 м

Розташування:

Печерський район

Площа:

150 м²


Квартира розташована на Печерську, у клубному будинку з краєвидом на ботанічний сад. Власник багато подорожує, за час подорожей зібрав велику колекцію книг, яку розподілили по стелажах у кімнатах. Завдяки любові власника до джазу інтер’єр наповнили портретами джазових виконавців. Дизайн зробили з урахуванням того, що частиною простору кімнат є панорама з вікон на ботанічний сад, розповідають у команді дизайнерів Zikzak.

Під час перепланування квартири знесли частину опорних конструкцій та опалювальних радіаторів, додали перегородки й комунікації, змінивши логіку пересування по квартирі.

Основною ідеєю було поєднати текстури бетону, керамічного блоку та вінтажного дерева з однотонним забарвленням. Світло вибрали з вузьким кутом розсіювання та чітко окресленими світловими плямами на підлозі та стінах. Перші світильники, які індивідуально створили під проєкт, не забезпечили потрібний кут освітлення, тому замість лампи всередину світильників вставили меблевий прожектор.

Паркет у квартирі зробили індивідуально, виклали англійською ялинкою. Стандартний кутовий диван порушував логіку кімнати, тому для нього розробили особливу конфігурацію. Диван, кухонний острів, стільці, робочий стіл у кабінеті, освітлення й тумби в спальні українського виробництва.