The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло в Києві й не тільки.

Район

Печерський

Дизайн

Студія дизайну інтер’єру Paintit

Площа

47 м²

Висота стелі

2,7 м


Квартира-студія у стилі мінімалізму розташована в житловому комплексі «Новопечерські Липки». Основні кольори: сірий, білий, чорний і теракотовий. Житло облаштовували для довгострокової оренди. Бюджет на ремонт – 25 тисяч доларів. Краєвид із квартири на житловий комплекс.

«Проєкт Lipky Twins – це дві однакові квартири, розташовані на різних поверхах одного будинку. Це не перша наша робота із замовницею, її ми виконали за чотири місяці: від моменту погодження до повної реалізації. Попросили придумати щось легке та красиве для молодих людей. Оскільки це квартири-близнюки, то в одній ми зробили кухню теракотового кольору, в іншій – чорного», – розповідає дизайнер Юлій Черевко.

При вході у квартиру розташовані: з лівого боку гардеробна, з правого – санвузол. «Стіни гардеробної кімнати трохи не доходять до стелі. Оскільки загальна площа квартири – 47 м², також як і скляна перегородка в санвузлі, подібний прийом візуально збільшує простір – пояснює Черевко. – Стіни та двері санвузлу скляні зі шторкою ззовні. Умивальник українського виробника, від C.I.Form».

Дизайнери переробили однокімнатну квартиру від забудовника на студію: знесли дві перегородки між кухнею та спальнею. Гардероб, кухню та меблі створив український виробник Vavilon. Холодильник у квартирі прихований: «Кухня сама по собі невелика, тому ми вирішили «позбутися» холодильника й перенести його на суміжну стінку із санвузлом».

У гостьовій зоні розташований двосторонній диван сірого кольору. Для сну є двоспальне ліжко. Розетки, вимикачі, фурнітура – від французького виробника Asfora Schneider Electric. Освітлення – Nowodvorski.

На підлозі паркет кольору ясена від німецького виробника Meister. У зоні санвузла, гардеробу та передпокою керамограніт сірого кольору українського виробника Zeus Ceramica.