The Village Україна розповідає про цікаве та красиве житло у Львові і не тільки.

Дизайн:

Власники

Місто:

Львів

Кількість кімнат:

1

ПОВЕРХ:

3

Площа:

34 м²

Висота стель:

3 м


Ще одна квартира від авторів проекту «Щось цікаве», до якого належать кав’ярня та крамниця авторського скла й інших виробів молодих художників. Ці апартаменти – без кухні. Їх здають на Airbnb.

До ремонту квартира була в поганому стані, тому, насамперед, її хотіли освіжити. Головним у просторі стало поєднання теплого дерева і білих стін. Їх перефарбовували кілька разів. Одної плями так і не вдалось позбутися, тому її заліпили пап’є-маше. У результаті стеля вийшла трохи фактурною.

У квартирі залишилися старий паркет і двері, у яких змінили лише ручку. Табуретки й вішалку власники виготовили власноруч, як і «фірмові» столики зі зрізів дерева. Ліжко і маленький диван у коридорі зробили власноруч із будівельних палет. Крісло та полицю купили в IKEA. Вінтажний чемодан колись давно принесли у «Щось цікаве» постійні відвідувачі.

Світильники авторства Романа Мусяли. Ще один світильник, зірка на стіні та скляні деревця і картини – від Haluzka Glass. Текстиль – суміш IKEA, JYSK та деталей, виготовлених власноруч. Паперові ролети та килимок придбали в «Епіцентрі». Флораріум від LeoSklo. Солом’яний «павук» залишився з майстер-класу в «Щось цікаве». Сухе дерево знайшли у львівському парку «Знесіння». Авторка дзеркал у кімнаті художниця Яна Андрухова. У ванній дзеркало від Haluzka glass.

Інтер’єр завжди змінювався завдяки оновленню картин. Експозиція продовжує оновлюватись, тому що гості часто купують ті чи інші елементи. На момент зйомки квартиру прикрашають картини художника Олега Гірського.

Згодом учасники команди «Щось цікаве» хочуть переробити і під’їзд, аби він теж став частиною апартаментів.