The Village Україна розповідає про цікаві квартири та місця у Львові.

Дизайн:

Юрій Теплий

Teplyy Design

Місто:

Львів

Площа:

90 м2

Кімнати:

3

Висота стель:

2,7 м

Поверх:

5


Трикімнатна квартира розташована у новобудові на вулиці Пасічній у Львові. Дизайн виконали з використанням двох стилів – індастріал та лофт. Замовники – молода сімейна пара.


Юрій Теплий

В моєму розумінні лофт – це нерівні лінії, тьмяні кольори, патьоки на стінах, понищеність… Це коли квартира виглядає так, ніби там вже див хтось до тебе. Індастріал – це друге покоління лофту, вдвічі більше подібних елементів та деталей. Справжній індастріл – це коли приміщення облаштовують на старому складі чи в занедбаному цеху. Там де стіни, стеля, підлога – все лишилось, як є, додали лише меблі та освітлення. Замовник хотів, аби в інтер’єрі був мікс цих двох стилів, тому й вийшов саме такий дизайн.


Загальна площа квартири – 90 квадратних метрів. Проект потребував незначного перепланування, а саме об’єднання кухні та вітальні у єдиний простір. Як зазначив дизайнер, без таких змін, не було б сенсу розробляти проект в обраних стилях.

В санвузлах залишили оригінальну цегляну кладку та монолітне бетонне перекриття. У квартирі використали багато екологічних матеріалів – бетон, метал, цегла, дерево. Зокрема, підвіконня вилиті з бетону, спальне ліжко зробили з дерев’яних піддонів, а над раковиною у ванній вмонтували швеллер двотавр – металеву балку, з якої згодом опустили світильники.

Всі меблі були виготовлені під замовлення. Також обрали освітлювальні елементи європейських марок Massive, Markslojd, Lamp Gustaf та Nowodworski.

Для кухні, ванної та туалету обрали польську керамічну плитку марок Tubadzin та Paradyz.

Попри велику кількість темного металу та бетону, квартира виглядає просторою і затишною.