The Village Україна розповідає про цікаві квартири, цікаві інтер'єри та цікаві будинки міста.

Власниця квартити – Катя, менеджерка проектів в Oh My Look та G.ВAR. Квартиру шукали саме в центрі, неподалік від батьків власниці.

Дизайном займалися Катя з мамою – самі планували розміщення зон, обирали меблі та декор. Ремонт в квартирі робили 4 роки, і тільки 2 місяці тому Катя з хлопцем в неї заселилися.

Фотографії

Діани Андруник

Дизайн

Катя і мама

мiсто

Київ

Площа

100 м2

Кімнати

3

Висота стель

2 – 4 м

Поверх

7

Кімнати у квартирі три, але у одній з них ще не завершили ремонт.

Кухня великого розміру (60 м2) слугує водночас і вітальнею. В куті кімнати розмістили диван та крісла українського виробника Blest та телевізор з ігровою консоллю.

Також у кухні-вітальні є камін Piazzetta. Квартира на 7 поверсі – найвищому, тому проблем з димоходом не було. При встановленні отримали дозвіл.

Кухня з IKEA, але стільницю зі штучного каменю  підібрали в українського виробника. Вхідні та міжкімнатні двері були дерев’яними, пізніше їх індивідуально перефарбували. Лампи над кухонним столом теж перефарбували самостійно з білого в чорний колір.

Спальню облаштували меблями українського виробництва та IKEA. Не через обмежений бюджет, а тому, що в Україні дуже багато фабрик, які роблять стильні та якісні меблі, каже Катя. Спальне ліжко – Blest. Картина на комоді – Наталії Корф-Іванюк.

Зі спальні можна вийти на великий балкон з панорамою центру Києва.

Ванна кімната з панорамним вікном. Посередині – дзеркальна стіна, яку спеціально з замірами виконала дзеркальна студія. Плитку купували в «Агроматі» – обрали 19 видів візерунків та розмістили їх випадковим чином. Ванну придбали в «Епіцентрі». Змішувачі італійського виробника Bugnatese.

В одній з кімнат ще триває ремонт.