The Village Україна збирає цікаві та корисні тексти, які варто прочитати на вихідних.

Бред Пітт говорить про розлучення, алкоголізм і про те, як стати кращим

GQ

Голлівудський актор Бред Пітт у інтерв'ю розповів про зловживання алкоголем, самотність та терапію, яка допомагає йому пережити розлучення з колишньою дружиною Анджеліною Джолі.

 ЧИТАТИ

Робота в Twitter: розповідь українського програміста

DOU

Львів’янин Арсен Костенко переїхав до США шість років тому. Останні два роки він займає позицію Software Engineer в компанії Twitter. В інтерв’ю він розповідає про те, як влаштована кар’єрна драбина в компанії, наскільки комфортно там працювати і який середній конкурс на стажера.

 Читати

Виправдати одяг: як Маріам Найем ходила в хіджабі заради експеримента

Platfor.ma

Художниця вирішила перевірити рівень толерантності українського суспільства. Для цього вона тиждень вдягалась як мусульманка та записувала свої враження від експеримента у щоденник.

 ЧИТАТИ

Слова Бйорк про мудрість в галузі технологій, багатозадачність та співпрацю

Pitchfork

Інтерв’ю з «ельфійською принцесою» про нудні вечірки відомих зірок, силі бути чієюсь половинкою, вікових особливостях та простих ісландцях. Частковий переклад є на Buro24.

 ЧИТАТИ

Тонкощі безвізу: як діяти на кордоні, щоби уникнути проблем

Українська Правда

«Безвіз» почне працювати в Україні орієнтовно 11 червня. Скільки грошей потрібно мати для подорожі, чи потрібний поліс страхування, як провозити дітей — усі актуальні питання та відповіді по «безвізу» у статті УП.

 читати

Скільки заробляють коміки

The Village Україна

Теоретично стати стендапером легко: треба прийти на відкритий мікрофон та виступити. Але зробити стендап професією та заробляти цим вдається одиницям. Стендап-комік розповідає The Village Україна, як вона заробляє і на що витрачає гроші.

 читати

Маленька Індія в Ужгороді

Ukraїner

Чому студенти з Індії приїжджають вчитися саме в Україну і як країна їх приймає? Гарі Кришнан, наприклад, мріє привезти сюди родину й показати набережну річки Уж. Про індійську їдальню в Ужгороді, Луганськ та прояви ксенофобії серед старшого покоління.

 читати

Ілюстрації

ЄВГЕН величев