Новий подкаст «Прийом» запускає команда The Village Україна. Це подкаст про українських військових і їхній досвід, почуття й комунікацію під час повномасштабної війни.

Головним героєм подкасту є Артем Осипян – український психотерапевт і правозахисник, який після 24 лютого став добровольцем і співпрацює з військовими. «Я був і залишаюся психологом і психотерапевтом, адже, перебуваючи на фронті, продовжую активно спостерігати й рефлексувати, що відбувається зі мною й моїми побратимами. Подкаст – це гарна нагода ділитися цими спостереженнями», – коментує Осипян. 

Редакторка подкасту «Прийом» – керівниця відділу соцмереж The Village Україна Ірина Виговська. «Це подкаст про почуття військових і їхні стосунки з цивільними. Говоритимемо про мотивацію воювати, стосунки з навколишнім світом, прірву з попереднім життям, а також почуття тих, хто служить, і тих, хто ні», – коментує Виговська. 

Візуальний стиль й айдентику подкасту підготувала креативна агенція Vertigo

«Головною ідеєю для створення айдентики став розрив зв’язку з минулим життям, – коментує дизайнерка Олена Голубєва з Vertigo. – Я втілила цю думку в логотипі, зробивши його зсунутим і роз’єднаним. Це шов, який зшили нерівно. Після нього залишиться шрам на все життя. І це життя ніколи не буде таким, як раніше. Проте всі ми хочемо повернутися до мирного життя та склеїти все назад. Тому я додала новий елемент. Ним виявився скотч – простий і зрозумілий образ, який став своєрідним символом воєнного часу. Так само як нараторка й головний герой, він намагається з’єднати розірвані частини, які колись були одним цілим».

Перший епізод подкасту вийде 23 листопада. Щоби не пропустити запуск, підпишіться на зручній для вас подкаст-платформі.

Підписуйся на подкаст:

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі