ECHO – виставка мистецьких робіт випускників Kyiv Academy of Media Arts, що навчалися за програмами Artist та Art Management. Експозицію відкриють у Національному центрі «Український дім» 17 вересня о 19:00. З 20:00 до 22:00 запланована музична та перформативна програми. Виставка триватиме до 29 вересня.

У межах виставки відбудуться екскурсії експозицією від менеджерів, artist talks&debates, перформанси, музичні інтервенції. За анонсами подій можна слідкувати на Facebook та Instagram проєкту ECHO.

Кураторками програм Artist та Art Management були Леся Хоменко, Ольга Балашова, Марія Ланько та Лізавета Герман. Вони сформували експозицію з робіт 19 студентів: Інги Леві, Дані Шуліпи, Анни Придатко, Віри Мокренко, Дарії Сєрякової, Тані Павлюк, Аліни Кошуби, Ксенії Жуковської, Тамари Турлюн, Єлизавети Пенцарської, Тані Бесчастної, Галини Андрусенко, Тані Фішманн, Дмитра Ярошевського, Поліни Пискурьової, Вікторії Каревої, Олени Котляренко, Святослава Коверзнєва, Віки Агурєєвої. Художники працювали в напрямах живопису, фотографії, скульптури, відео та перформансу.

«Виставка ECHO репрезентує відразу два виміри – внутрішній, суб’єктивний погляд художників на самих себе – та зовнішній, що оприявнюється через художню методологію й артикульований вибір мови та матеріалу. Зазирання в себе відлунням переходить у погляд на іншого, і тілом виставки стають не лише роботи, але й простір між ними», – коментує проєкт Леся Хоменко.

Експозицію готували художники, куратори та менеджери, тому вони радять звернути увагу не лише на мистецьку частину, а й на те, як вона оформлена, описана в текстах і як проєкт комунікує в соцмережах.

ECHO – некомерційний проєкт, тому вхід на відкриття для відвідувачів виставки безкоштовний. В інші дні потрапити в «Український дім» можна за квитками.


Коли

вівторок – неділя, 11:00–19:00,

понеділок – вихідний.

Де

м. Київ

вулиця Хрещатик, 2




Матеріал підготовлено за підтримки КАМА