16 травня Харківська школа архітектури вперше проведе День відкритих дверей онлайн. З 13:00 до 17:30 гості зможуть відвідати віртуальну екскурсію школою, потрапити на дискусію «Архітектори PRO» та поставити питання тьюторам щодо навчання.

16 травня ХША вперше проведе День відкритих дверей онлайн

У рамках події всі охочі зможуть поставити будь-які питання щодо умов вступу на підготовчий нульовий рік, а також на програму бакалаврату та магістратури, що наразі відкривається. Відвідати подію можна за попередньою реєстрацією. 

Розклад Дня відкритих дверей:

13:00–13:45 – online-екскурсія будівлею ХША. Команда школи розповість про студійний простір, майстерні, неформальні вечірки та життя студентів.

14:00–15:00 – команда школи презентує освітні програми бакалаврату та магістратури на 2020 рік.

15:00–15:30 – консультація зацікавлених та абітурієнтів щодо вступу до ХША.

16:00–17:30 – дискусія «Архітектори PRO» про розвиток і майбутнє студентів і їхньої професії. Дискусію проведуть архітектор, співзасновник ХША та бюро Drozdov&Partners Олег Дроздов, співзасновник BurØ Антон Олійник і засновник Balbek Bureau В'ячеслав Балбек.

Зверніть увагу, що ХША вже приймає заявки на магістратуру та надає консультації. Подробиці та умови вступу з’являться на сайті.

«Не маючи можливості відкрити двері школи фізично, відкриваємо їх у віртуальному просторі. Ми хочемо познайомитися з нашими майбутніми студентами та всіма, хто цікавиться освітніми програмами ХША, розповісти умови вступу та всім дати можливість отримати відповіді на хвилюючі запитання», – ділиться архітекторка та урбаністка, перша проректорка ХША Олександра Нарижна.

«Програма магістратури буде корисною для випускників бакалаврату архітектури зі всієї України та всіх, хто давно замислювався про те, щоб поглибити свої професійні знання та навички, а також стати спроможним до великих змін і проєктів. Цього року ми робимо знижку для вступників на програму, бо хочемо дати можливість майбутнім лідерам професії не відкладати свою освіту та стати професійним архітектором», – зазначає архітектор і співзасновник ХША Олег Дроздов.

 Раніше Харківська школа архітектури відкрила філіал у Києві на Подолі та запустила підготовчу програму «Нульовий рік».


Матеріал підготовлено за підтримки Харківської Школи Архітектури