«Культурний проект» запускає курс «Історія філософії» про засади філософії, її розвиток від античності до сьогодні. Програма триватиме з 2 березня по 26 червня.

Тривалість курсу: з 2 березня по 26 червня.

Це поглиблений курс із дискусіями та обговореннями, який склали сучасні українські філософи. Навчання порушує теми розвитку уявлень про світ, людину, мораль та суспільство – від давніх греків до сучасних філософів. На курсі розкажуть, звідки прийшли релігія, політика та економіка. Які питання турбували людей у різні епохи та про що говорить філософія у ХХІ столітті.

На курсі вивчатимуть та аналізуватимуть праці таких філософів, як Платон, Кант, Гегель і Гайдеґґер. «Історія філософії» має допомогти зрозуміти дійсність, себе та середовище за допомогою філософії.

Лектори «Історії філософії» мотивуватимуть слухачів до дискусій та обговорень.

Пояснювати та ознайомлювати з філософією будуть доктори наук і публіцисти:

 Тарас Лютий – доктор наук, сучасний філософ та автор популярних монографій. Доцент кафедри філософії та релігієзнавства Національного університету «Києво-Могилянська академія». Сферою зацікавлень є нігілізм Ніцше та масова культура. Тарас пояснить, чим займається філософія сьогодні й кого можна вважати сучасним філософом.

 Людмила Криворучка – кандидатка наук, завідувачка докторантури та аспірантури, дослідниця наукових проєктів. Очолює єдину в Україні Докторську школу імені родини Юхименків Національного університету «Києво-Могилянська академія». Здатна розтлумачити найскладніший текст, адже спеціалізується на герменевтиці Ґадамера та вивчає інноваційні методи викладання.

«Історія філософії» охоплюватиме 30 лекцій, які відбуватимуться щопонеділка та щоп’ятниці о 19:00 в «Освітній Станції 31в1».

Вартість навчання: 14 600 гривень за умови оплати до 15 лютого включно; 17 860 гривень – після 15 лютого. 


Заснований у Києві 2009 року «Культурний проект» є спільнотою однодумців, які прагнуть отримати нові знання протягом життя. «Культурний проект» поєднує традиційну форму навчання з лектором офлайн, та віддалену, де людина отримує знання за допомогою гаджетів.

Раніше ми вже писали про мистецьку поїздку до Бельгії на виставку Яна ван Ейка, яку влаштовує «Культурний проект».


Коли

2 березня – 26 червня

Де

вулиця Пушкінська, 31-В1

телефон

+38 044 200 85 85



Зареєструватися на курс

Facebook 


Матеріал підготовлено за підтримки «Культурний проект»