Літній відпочинок заряджає енергією, яку восени можна скерувати на навчання, саморозвиток і покращення професійних навичок.

The Village Україна разом з Львівською бізнес-школою УКУ (LvBS) розповідають про п’ять навчальних програм і для кого вони будуть корисними.


Key Executive MBA

Програма зі стратегічного управління Key Executive MBA створена для власників і керівників бізнесу. Вона формує навички, знання та компетенції, які дають змогу управляти компанією як системою.

Програма складається з трьох курсів на вибір і п’яти основних навчальних блоків: це філософія бізнесу, бізнес-стратегії, управління процесами, лідерство й управління собою та людьми, розвиток і масштабування бізнесу.

Старт програми: 2 жовтня

Зареєструватися


Олена Іванків

директорка компанії «Таор Карпати», цьогорічна випускниця програми

Львівська бізнес-школа УКУ – це поєднання всіх важливих елементів для професійного та особистісного зростання: викладачі-практики, цікаві кейси, найкращі матеріали й досвід, навчальні тури та середовище людей, що допомагають тобі зростати щодня!


MSc in Technology Management

Програму MSc in Technology Management розробили для власників і топменеджерів технологічних компаній. Вона допомагає розвинути візіонерський підхід до ведення бізнесу, покращити управлінські та лідерські навички, розширити бачення стратегічного розвитку технологій у сучасному середовищі.

Навчання складається з інтерактивних чотириденних модулів у Львові, Києві, Харкові (10 обов’язкових модулів, три модулі на вибір). А ще – освітній тур до Ізраїлю. Серед викладачів є практики та лектори зі США, Канади, Великої Британії та Гонконгу.

Старт програми: 2 жовтня

Зареєструватися


Юрій Гайдучок

VP Business Competence and Services at Intellias, випускник програми

MSc in Technology Management дає вам вміння стратегічного мислення в управлінні, технологіях і співпраці. Це довгостроковий фокус, який розширює ваш кругозір, допомагає рухатись і розвиватись у кількох напрямках одночасно.


MA in Human Resources and Organization Development

Якщо ви HR-експерт, відповідаєте за управління персоналом у компанії та ухвалюєте стратегічні рішення – обирайте цю програму. Зазвичай учасники MA in Human Resources and Organization Development мають професійний досвід понад п’ять років і працюють у різних галузях. Це дає можливість не тільки отримувати знання від міжнародних експертів, які є викладачами програми, а й обмінюватися досвідом всередині спільноти.

Навчання відбуватиметься у двох містах і складатиметься з 10 основних модулів. П’ять з них проведуть у Києві, п’ять – у Львові.

Старт програми: 2 жовтня

Зареєструватися


Людмила Довгоброд

HR-директорка медіагрупи StarLightMedia, цьогорічна випускниця

На програмі ми переймаємо не лише досвід міжнародних викладачів, а й разом з експертами створюємо свої проєкти. Отримані навички я вже впроваджую у роботі. Рекомендую цю програму всім HR’ам, які прагнуть здобути фундаментальні знання.


MSc in Innovations and Entrepreneurship

Вчитися на цій програмі варто тим, хто має досвід у сфері управління та бажання створити власний бізнес-проєкт. Також курс буде корисним для тих, хто вже розпочав власний бізнес, але прагне поглибити знання у сфері підприємництва, шукає нових можливостей для подальшого розвитку власної справи.

Результатом навчання стане створення бізнес-проєкту за власною ідеєю або впровадження інноваційних підходів у діяльність компанії, яка вже працює.

Старт програми: 2 жовтня

Зареєструватися


Віталій Сидоренко

CEO компанії LOOQME – service for efficient PR, випускник

Усі показники нашої компанії за час мого навчання збільшилися втричі – і це ще не межа, ми постійно біжимо вперед. Усі знання з бізнесу після проходження програми мені вдалося систематизувати і зрозуміти, що робити далі.


MSc in Marketing Management

Магістерську програму MSc in Marketing Management запустили у LvBS цього року. Її створили для випускників бакалаврату, які хочуть реалізовувати неординарні проєкти та побудувати кар’єру у сфері маркетингу. Стати учасниками програми також варто маркетологам-початківцям, які зацікавлені у системних знаннях.

MSc in Marketing Management об’єднує практики світової бізнес-освіти та досвід маркетингу українських і міжнародних компаній. Учасники програми освоять ринкові тренди у сфері маркетингу для бізнесу та створять власне портфоліо з реалізованими проєктами.

Старт програми: 2 жовтня

Зареєструватися


Ніна Міщенко

керівниця департаменту креативного маркетингу і комунікацій компанії TARYAN GROUP, членкиня академічної ради програми

MSc in Marketing Management – це погляд на маркетинг 360 градусів: де є знання з економіки, фінансів, бізнесу, лідерства, аналіз ринку і споживачів та багато іншого. Це дасть змогу маркетологам осягнути бізнес загалом.

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) – школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває українську бізнес-спільноту протягом 11 років.

Місія LvBS – Україна на бізнес-карті світу. LvBS належить до мережі католицьких університетів та співпрацює з бізнес-школами, що до них належать.

Магістерські програми школи акредитовані Міністерством освіти та науки України. Також школа має міжнародну акредитацію CEEMAN IQA (Central and East European Management Development Association).

Тут діє 5 магістерських програм. Підходи до структури програм виходять з міжнародного досвіду й наповнюються світовим та українським практичним досвідом.

Матеріал підготовлено за підтримки 
Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS)