Одна з частих проблем міського помешкання – сухе повітря. Недостатньо зволожене, воно може викликати сухість слизових оболонок органів дихання, а тому робить організм більш вразливим до інфекцій, пересушує шкіру та негативно впливає на домашні рослини. Ця проблема досить поширена в зимовий період, коли батареї працюють на максимум.

Із сухістю повітря вдома може впоратися зволожувач повітря. Ми зібрали 7 гаджетів, які допоможуть нормалізувати вологість у квартирі. Деякі мають функцію очищення повітря.

Babymoov

Модель від Babymoov зручна тим, що на дисплея є показник відсотка вологості та температури повітря в кімнаті.

Скільки: 2 870 гривень


Philips

Пристрій має функцію таймера. Можна задати необхідний проміжок часу роботи зволожувача 1/4/8 годин. Після чого пристрій вимикається автоматично.

Скільки: 3 999 гривень


Xiaomi Deerma

Цей зволожувач дуже компактний і має низький рівень шуму. Можна самостійно регулювати кількість розпиленої води й обирати комфортний рівень вологості повітря в кімнаті. Пристрій має місткість 5 літрів і підійде для кімнати площею 25–30 м². Особливістю цього зволожувача є те, що він обладнаний УФ-лампою, яка стерилізує воду перед її розпиленням у повітря.

Скільки: 899 гривень


Neoclima

Пристрій від Neoclima підійде для кімнати площею 20–25 м². Його майже не чутно під час роботи, а також він автоматично вимикається, якщо закінчилася вода. Зволожувач має додаткову функцію ароматизатора. Тож ви можете додавати свої улюблені аромамасла й отримаєте не тільки зволожене повітря, а ще й приємний аромат у кімнаті.

Скільки: 1 199 гривень


Venta

Цей зволожувач підходить для невеликих приміщень таких, як: спальні, дитячі кімнати й невеликі кабінети. Модель має знижений рівень шуму та споживає мало електроенергії. А також очищує повітря в кімнатах площею до 10 м².

Скільки: 7 999 гривень


Sharp

Цей пристрій не тільки зволожує, а ще й очищує повітря. Він має додаткову функцію ароматизації. А також є зручний індикатор свіжості та забруднення повітря в кімнаті. Потужність роботи зволожувача можете регулювати самостійно, вибираючи комфортний режим.

Скільки: 10 555 гривень


Dyson

Пристрій здатний в автоматичному режимі підтримувати оптимальний рівень вологості, враховуючи навколишню температуру повітря. Таким способом ви отримаєте комфортне середовище проживання.

Скільки: 15 489 гривень