Рівень тривожності та коливань настрою під час повномасштабного вторгнення посилюються. Водночас посилюється й потреба людей у постійній психологічній підтримці.

Підписуйтесь на Telegram-канал «Твоя кукуха»

Психологія – одна з фокусних тем The Village Україна. Інтерес до подкасту та книги «Простими словами» підтверджує важливість цієї теми для аудиторії медіа, тому ми вирішили збирати більше новин, експертних коментарів і думок на тему психо-емоційного здоров’я в одному місці – у Telegram-каналі «Твоя Кукуха». Канал має на меті підтримувати читачів, допомагати їм краще відчувати й розуміти себе, а також показувати, що будь-який зі станів є нормальним і на бажання може бути поліпшений.

Серед форматів – нагадування «від кукухи», хвилинні аудіо з відповідями психологів на актуальні питання, пояснення психологічних термінів простими словами, опитування про емоційний стан, новини, тематичні матеріали, а також «гороскопи», базовані на знаннях про загальний емоційний фон аудиторії.

«Треба визнати: «кукуха» зараз трохи їде в нас усіх. Після перемоги обов’язково відрефлексуємо весь цей досвід, але водночас ми переконані, що дбати про себе та ментальне здоров’я варто й зараз. «Твоя кукуха» – це м’яке нагадування подумати про себе та своє здоров’я швидко, коротко та простими словами», – коментує в. о. головного редактора The Village Україна Ярослав Друзюк.

Матеріал створено в партнерстві з програмою СИЛА (Єднання через спільні дії молоді), що працює над інтеграцією внутрішньо переміщеної молоді в Україні та забезпеченням найбільш комфортних умов для них

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі