Міжнародний інститут менеджменту (МІМ) розпочинає серію онлайн-лекцій зі світовими експертами в галузях економіки та гуманітарних наук. Проєкт називається ReInforceUa та спрямований на те, щоб підготувати українську бізнес-спільноту до післявоєнного відновлення країни.

Проєкт є безкоштовним для українців. Учасники зможуть слухати лекції як мовою оригіналу, так і в синхронному перекладі українською. Спікерами будуть викладачі університету Карнегі-Меллон, Лондонського та Колумбійського університетів, Кембриджа, а також відомі експерти, зокрема, історик Ювал Ной Харарі.

Онлайн-лекції про розвиток економіки та бізнесу відбуватимуться щотижня. Старт проєкту – 15 червня, о 18:00.

Першу лекцію проведе Гай Стендінг, автор концепції базового доходу, економіст праці та професор-дослідник Школи східних та африканських студій (SOAS) Лондонського університету, який також був директором програми соціально-економічної безпеки в Міжнародній організації праці. Тема лекції про те, чому базовий дохід буде важливим для відродження української економіки.

Для того, щоб долучитися до ReInforceUA, потрібно зареєструватися на сайті проєкту за цим посиланням. Після реєстрації учасники будуть отримувати анонси та посилання на лекції.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Genesis і Meta безоплатно навчатимуть IT-підприємців з України. Українська IT-компанія Genesis разом із Meta запускає безоплатну міжнародну навчальну програму для топменеджерів і фаундерів технологічних стартапів. Програма триватиме 2 місяці в онлайн-форматі. Підприємців навчатимуть створення, управління та масштабування бізнесу.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі