Українсько-шведська ІТ-школа Beetroot Academy відкриває стипендіальну програму для українців. Мета – допомогти щонайменше 1000 людей здобути освіту та знайти роботу у сфері ІТ.

Податися на стипендію можуть всі повнолітні українці, які залишилися без роботи через війну. Кандидати мають пройти три етапи відбору.

Під час подання заявки потрібно обрати один із восьми курсів: Front-end розробка, Project management в ІТ, Python розроблення, бізнес-аналіз в ІТ, QA manual, UI/UX дизайн, HR Generalist та С# розроблення. Програма курсів передбачає від 2 до 4 місяців навчання з вечірніми онлайн-заняттями.

Окрім технічних навичок, необхідних для роботи, студенти Beetroot Academy отримують кар’єрну підтримку, обов’язкові модулі з вивчення англійської та менторські програми для випускників.

Заповнити заявку на отримання стипендії можна за цим посиланням.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Для збору коштів Академія відкрила фонд Tech education fund і запустила краудфандингову кампанію на платформі GoFundMe. Стипендії фінансуються з індивідуальних внесків, донатів від міжнародних організацій і власних коштів Beetroot Academy. Наразі зібраних коштів достатньо, щоби навчати перших 43 стипендіатів. Їхня кількість зростатиме в міру наповнення фонду.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі