The Village Україна разом із видавництвом «Наш Формат» відкривають передзамовлення книжки «Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці». Це вже друга книга серії від письменника Марка Лівіна і психотерапевта Іллі Полудьонного.

Як і перша спільна робота авторів, ця також створена за мотивами однойменного подкасту The Village Україна «Простими словами».

Про що ця книга

Чому люди так по-різному реагують на ту чи іншу подію? Чому хтось сміється, хтось плаче, хтось бере дистанцію, а комусь навпаки треба близькість? Чому декому вдається перетворювати злість та образу на любов, а хтось застрягає в переживаннях і не здатен рухатися далі?

«Один мій колега якось написав мені у відповідь: «Не треба мені цих твоїх іронічних смайликів». Раніше я би сказав, що він з глузду зʼїхав. А тепер я знаю, що це зветься проєкція. Кожен захищається так, як може. Про це друга книга із серії «Простими словами», – каже Андрій Баштовий, головний редактор The Village Україна.

Контекст

Автори працювали над книгою шість місяців напередодні початку повномасштабного вторгення росії. Її контекст – повсякденне життя в Україні останніх років. Між видавцями та авторами тексту була дискусія, чи потрібно адаптувати текст до нових реалій.

«Безперечно – так. Контекст пояснити важливо. Але основа книги залишиться незмінною. Нам важливо, щоб люди не забували жити своє життя, дбали про близьких, вчилися розмовляти про непросте та часом незрозуміле. І не лише на фоні війни», – кажуть видавці.

Як придбати книгу

Книга «Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці» доступна в друкованому та електронному форматі.

Придбати її можна на сайті видавництва «Наш формат», додавши до своєї корзини та оплативши замовлення.

Вартість

300 грн – паперова версія

200 грн – електронна версія

Книга має вийти з друку 27 червня 2022 року.

20% з продажів підуть на підтримку ЗСУ.

«Простими словами. Як розібратися у своїй поведінці»

передзамовити