Керівник винного магазину Sabotage Wine Владислав Буйвол у вівторок, 21 грудня, проведе ранкову лекцію в приміщенні Kyiv Academy of Media Arts.

Під час зустрічі він розкаже про свій професійний шлях, розвиток свого проєкту в традиційному винному бізнесі, конкуренцію на ринку, що росте, а також про те, як технології допомагають побудувати команду.

Лекція розпочнеться о 08:30 і триватиме до 10:00. Відвідувачів пригощатимуть кавою, круасанами й пончиками з Ponchyk Boy. Квитки коштують 200 гривень.

Попередня реєстрація обов’язкова, а кількість місць обмежена. У КАМА також уточнюють, що відвідати подію можна лише за умов дотримання карантинних обмежень.


Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) – освітній проєкт, присвячений навчанню людей творчих спеціальностей.

Владислав Буйвол – керівник проєкту Sabotage Wine. За своє життя він також керував комунікаційною агенцією, розвивав бренди в Nemiroff та Philip Morris International, був діджеєм і радіоведучим на «Радіо Аристократи».

Sabotage Wine – це український дистриб’ютор вина, який спеціалізується на неконвенційних позиціях і популяризує натуральні й органічні вина. У жовтні 2021 року відкрили перший магазин натурального вина в Україні, який розташований у гастрономічному комплексі Garage від goodwine.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка: Владислав Буйвол