Київський національний університет імені Тараса Шевченка та Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського ввійшли до переліку найкращих вищих навчальних закладів за можливостями працевлаштування випускників, повідомляє Міністерство освіти й науки України.

Київський національний університет імені Тараса Шевченка посів позицію в діапазоні 301500, а Київський політехнічний інститут увійшов до рейтингу в діапазоні 501+.

Усіх переможців QS World University Rankings 2022 можна подивитися за посиланням.


QS World University Rankings – це рейтинг найкращих університетів світу, який щорічно складає Міжнародне аналітичне агентство в галузі вищої освіти QS Quacquarelli Symonds.

Рейтинг оцінює університети за низкою показників, зокрема: активністю і якістю науково-дослідницької діяльності, думкою роботодавців і кар’єрним потенціалом, викладанням й інтернаціоналізацією.

Щорічно в дослідженні оцінюють понад 2,5 тисячі вищих навчальних закладів у всьому світі. За його підсумками складається рейтинг 500550 кращих університетів світу, а також рейтинги університетів з окремих дисциплін.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна