20 липня в КАМА виступить співзасновник додатка Reface Іван Алцибєєв у межах проєкту «Ранок в КАМА».

Він відповідає за продуктову стратегію, культуру компанії та глобальний бренд Reface.

«Іван Алцибєєв розкаже про свій професійний шлях від реклами до стартапів, низку невдалих проєктів і як цей досвід допоміг грандіозному успіху Reface. Також він розповість про цінності, принципи та майбутні цілі проєкту», – ідеться в анонсі події.

Фото: КАМА

Зареєструватися можна за посиланням.


Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) – освітній проєкт, присвячений навчанню людей творчих спеціальностей.

Reface – це додаток, який дозволяє за кілька секунд інтегрувати фото вашого обличчя до іншого тіла в будь-якому фото, GIF і відео. Наприклад, за допомогою Reface співзасновник Tesla і SpaceX Ілон Маск поєднав своє обличчя з тілом актора Двейна Джонсона.

Застосунок випередив TikTok, Netflix і Disney+ в американському AppStore і став першим у категорії «Розваги». Reface також посів друге місце в категорії всіх безкоштовних сервісів (Overall Free apps) в AppStore, випередивши YouTube, Gmail, Instagram і Messenger Facebook. Також він увійшов у топ-21 додатків, які можуть поліпшити 2021 рік, від компанії Google

The Village Україна розповідає про технологію Reface, застосунок і відповідальність в інтерв’ю з виконавчим директором проєкту Романом Могильним і технічним директором Олесем Петрівим.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Коли

20 липня, о 8:30

Де

Kyiv Academy of Media Arts, вулиця Дмитрівська, 80

СКІЛЬКИ

100 гривень


Обкладинка: Іван Алцибєєв