Фудхол GastroFamily Market та заклад-музей «Остання барикада» від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» відкрили на площі Ринок у Львові. 

Заклади працюють в тестовому режимі на території колишньої кам’яниці Крайзерівської.

«Це, певно, найбільш масштабні наші проєкти за останній час. І, звісно, ми хочемо закласти в них якомога більше сенсів та цінностей. Під одним дахом співіснують два світи: «Остання Барикада» та GastroFamily Market. Вони абсолютно різні: за настроєм, типом сервісу, бізнес-моделлю», – розповідає Дмитро Борисов.

«Остання Барикада»
GastroFamily Market

«Остання Барикада»

Це заклад-музей сучасної української музики, ресторан з українською гастрономією та українським алкоголем.

«Як і у Києві, вхід – за паролем. Дуже багато цікавих деталей, які гість може побачити та відчути вже у самому просторі. Стіна – «залізна завіса з руками» - нагадування про роки радянської окупації. Ламаєш стіну і потрапляєш у зали, де кожен квадратний метр сповнений символів, а на стінах – вишиті по металу маки та артефакти, унікальні речі від українських митців».

Також тут є таємний бар, який рухається у підземному тунелі.

«Меню кухню та бару повністю складається з українських продуктів. Тут подають афіновані в Україні устриці з малосольним помідором, паштет з української гусячої печінки, фермерські сири з різних куточків України, смажені телячі мізки, стейки з української яловичини сухої витримки та адрути», – кажуть у закладі.

У МЕНЮ:

Устриця з малосольним помідором – 49 гривень

Форшмак з дунайського оселедця – 129 гривень

Смажені телячі мізки зі шпинатним соусом – 129 гривень

Вареники з картоплею та гусячою печінкою – 98 гривень

Червоний борщ зі сметаною та пампушками – 98 гривень

Стейк Рібай – 449 гривень


Коли:

11:00 - 22:00

(тестовий режим)

Де

м. Львів

Площа Ринок, 20

телефон

(073) 09 08 998


GastroFamily Market

Це фуд-хол, який об’єднує 6 різних ресторанів на одній локації: БПШ, «Білий налив», Mushlya, «Шашлик, вино та друзі», Dogs&Burgers та Ronin.

«GastroFamily Market – це все й одразу. Шість різних концепцій, з різними якірними продуктами з різних національних кухонь. Але всі вони об’єднані спільною бізнес-моделлю: всі страви коштують 1-2-3 євро і видаються за декілька хвилин. Так щоб було швидко, драйвово, смачно. Щоб, маючи 200 гривень, можна було собі дозволити кілька різних страв і напоїв, а за 500 гривень за 10 хвилин зібрати повноцінний бенкет», – розповідає Дмитро Борисов.

Кухні всіх корнерів – відкриті, тож гості можуть спостерігати за процесом приготування страв. Біля кожного є фірмові символи брендів. Наприклад, на Mushlya з рибою та морепродуктами «літає» величезний металевий кит.

Меню корнерів можна переглянути тут. 


КОЛИ:

11:00 - 22:00

(тестовий режим)

Де

м. Львів

Площа Ринок, 20


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.