Львівський ресторан «5-те Підземелля» переміг у премії «Народний Бренд» у категорії «Ресторани» у 2020 році. «Народний бренд» – це конкурс серед виробників споживчих товарів і послуг, переможців якого визначають самі споживачі. 

Ресторан «5-те Підземелля» переміг у премії «Народний Бренд» у категорії Ресторани

Про премію «Народний бренд»

Премію «Народний бренд» проводить RIA Media вже 19 років поспіль. У ній серед виробників споживчих товарів і послуг визначають найкращих локальних представників. Роблять це на основі народного голосування.  

Цього року конкурс проводили з 1 жовтня до 30 листопада, а участь у конкурсі взяли бренди з 19 українських міст. Львівські компанії вперше долучилися до конкурсу. При цьому взяти участь могли тільки ті бренди, які фізично перебувають у місті. Голосувати також змогли лише львів’яни. Такі обмеження організатори створили для того, щоби люди обирали найкращі бренди серед тих, якими дійсно користуються.

Усі охочі могли обрати одну з номінацій на сайті та проголосувати за виробника. Один користувач міг проголосувати тільки один раз. Позиції брендів можна було відстежувати в режимі реального часу. А за результатами голосування організатори склали рейтинг усіх компаній.

«5-те Підземелля» – ресторан переосмисленої середньовічної кухні

Про заклад «5-те Підземелля»

Ресторан «5-те Підземелля» розташований на Площі Ринок, 5, біля Чорної Кам’яниці. Інтер’єр виконали в середньовічному стилі: автентичні склепіння, стіни з необробленого каменю, дерев’яні меблі та безліч свічок. У закладі п’ять тематичних залів, які декорували предметами середньовічного хатнього побуту.

«5-те Підземелля» – ресторан автентичної середньовічної кухні. Усю їжу тут подають у глиняному посуді, а деякі страви – на розпеченому камінні та з вуглями, що палають. Гостям пропонують житній хліб власного виробництва. А ще всі охочі можуть вловити з діжки солоний огірок.

«Це справжній портал у часи Середньовіччя, який нам цього року дуже знадобився. Тут проводять коронації та виписують індульгенції. Гості можуть розшукати дракона та забутись за келихом чарівної настоянки з кореня мандрагори. Тепло свічок та усмішок господинь «Підземелля» зігріли вже не одну сотню подорожніх», – артдиректорка закладу Аня Стьопіна.

Адреса: Львів, площа Ринок, 5
Години роботи:З 12:00–22:00
Заклад працює відповідно до карантинних умов

Facebook
Instagram

Забронювати стіл

Матеріал підготовлено за підтримки «5-те Підземелля»