Дегустаційний літній майданчик вина й сиру Biologist Terrace почав роботу біля шостого павільйону ВДНГ.

У меню майданчика – крафтові вина торгової марки Biologist, українські вина Besarabia, а також італійські та французькі. «Під вина та винні сети ми подаємо крафтові сири, равлики по-бургундьски й інші закуски», – розповідають Barout у закладі.

На літньому майданчику можна замовити окремі позиції вина в келихах і пляшках, а також п’ять дегустаційних сетів. У Biologist Terrace також можна скуштувати вино, перш ніж замовити. «У 90% випадків вино обирають за етикеткою. Ми руйнуємо ці стереотипи та пропонуємо спочатку продегустувати, а потім зробити вибір», – додають на майданчику.

З меню:

Besarabia «Шардоне» (Одеська область) – 49/149 грн

Besarabia «Ігристе напів солодке» (Одеська область) – 49/199 грн

Biologist «Аліготе» – 99/449 грн

Biologist «Одеський чорний» – 99/449 грн

Fattoria di Calcinaia (К’янті, Італія) – 169/750 грн

Azienda Agricolla La Mesma (Ґаві, Італія) – 219/950 грн

Сирне плато – 149 грн

М’ясне асорті – 149 грн

Равлики (6 штук) – 180 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

14:00 – до останнього клієнта

Де

ВДНГ, проспект Глушкова, 1, павільйон №6

телефон

067 100 43 22