Ми втікаємо від реальності завдяки їжі
«Будемо використовувати будь-яку нагоду, щоб працювати»: ресторатори – про роботу в «червоній» зоні з 1 листопада
Скільки її можна пити та кому вона протипоказана
Можна займатися йогою, медитувати й поїсти
Поради від сімейної лікарки та гастроентеролога
Замовляти локальне, відмовлятися від приборів і тестувати зворотну тару
У закладі відтворили середньовічний стиль
Пропозиція від організаторів «Благодійного Полуденку»
Тільки не в холодильнику
«До риби – біле, до м’яса – червоне» – це давно застарілі стереотипи
Бар і простір для подій на Паньківській
Чому не варто пропускати? Розповідають київські шефи
На майданчику можна скуштувати українські, французькі й італійські вина
Меню закладу творці описують, як «експерименти на тему локальних продуктів»
Класичні італійські рецепти й вино
Kyiv Food Market, «Сім’я ресторанів Дмитра Борисова», «Ресторани Гусовських» і McDonald’s – про запобігання коронавірусу
Поради для тих, хто хоче налагодити свій раціон і не спустошити гаманець
Щоб смачно поснідати
5 способів витрачати на продукти менше без шкоди для здоров’я
Запитуємо фахівців з Неаполя
На що звернути увагу під час вибору кавуна? Запитуємо у goodwine та «Сільпо»
Це просто
Готуємо смачний напій удома
Які хитрощі потрібно знати та в які міфи не варто вірити
Розбираємося в чорній каві
Чи потрібно змащувати сковорідку та як зробити ажурні млинці
Хот-доги та сидр біля моря
Що спільного у цих напоїв та як їх пити
«Поки не zero waste»: досвід ресторанів Дмитра Борисова, пекарень і кондитерської
Що випити, якщо ви стежите за кількістю солодкого, яке споживаєте