У рубриці «Сезонне меню» The Village Україна робить огляди нових пропозицій у ресторанах міста. Цього разу розповідаємо про чотири страви американської кухні, які варто скуштувати в ресторані Bootlegger.

Ресторан

Bootlegger
restaurant & bar

Київ, проспект Соборності, 5

Години роботи

пн-чт 9:00-23:00

пт 9:00-01:00

сб 10:00-01:00

нд 10:00-23:00

Середній чек

330 гривень

Instagram

Bootlegger відкрили у 2017 році на проспекті Соборності. Концепція закладу полягає в простоті та гостинності, головне – комфорт відвідувачів. Власники ресторану прагнуть зламати стереотип, що на лівому березі все не таке добре, як на правому. Відповідно до їхньої філософії, необов’язково їхати далеко, аби отримати гідний сервіс і продукт високої якості.

У меню закладу роблять акцент на американську, італійську та паназійську кухні. Для кожного гастрономічного напрямку в ресторані планують тематичні події. Наприклад, з 4 липня у Bootlegger організують тижні американської кухні, що мають ознайомити гостей з традиційними для США стравами.  

Атмосфера та інтер’єр закладу

Під час створення інтер’єру власники надихалися подорожами,
а також закладами, де чудово провели час. І, можливо, саме через свою відкритість і простоту ресторан стає близьким для гостей. Затишок створює поєднання металевих та дерев’яних меблів з м’якими диванами, а ще приємне світло та багато живої зелені.

У ресторані можна як поснідати, так і провести діловий обід, сімейне свято або барну вечірку. Не забули й про найменших відвідувачів: для них у закладі є дитячий куточок з іграшками та настільними іграми, що можуть стати розвагою і для дорослих.

Про шефа

Шеф-кухар Дмитро Паришкура працював у першому американському ресторані в Україні – «Арізона» – під керівництвом французького шеф-кухаря. Проходив стажування в ресторані Biblioteka №1 у Ризі, а також у просторі Telegrafas у Вільнюсі. Відповідав за кухню таких закладів, як Fusion, Cafe Room 88, а також мережі «Колекція смаку».

Яка концепція пропозиції American Weeks?

З 4 до 21 липня у ресторані пройдуть American Weeks – тижні американської кухні, що мають занурити гостей в атмосферу США. Початок, 4 липня, обрали недарма, адже це День незалежності Америки. Цього дня в ресторані з 19:30 лунатиме жива музика. Протягом американських тижнів у Bootlegger гратиме музика, а на екранах транслюватимуться популярні фільми із США. Окрім того, щосуботи будуть проводити безкоштовну гру «Мафія», до якої можуть приєднатися всі охочі.

Концепція American Weeks – ознайомити гостей з американським напрямком у меню. На всі позиції меню та коктейльної карти протягом American Weeks діятимуть знижки до 40%.

У закладі готуватимуть традиційний американський коб-салат (129 грн, звичайна ціна –169 грн), бургер «Блек» з яловичиною та сиром горгонзола (149 грн, звичайна ціна – 195 грн), хот-дог «Нью-Йорк» з молочною сосискою та цибулевими кріспами (119 грн, звичайна ціна – 159 грн), чизкейк «Нью-Йорк» (89 грн, звичайна ціна – 109 грн) та інші страви. А за промокодом «The Village» гостям запропонують на вибір безкоштовний лимонад або спеціальний коктейль. 

Які чотири страви варто спробувати насамперед?

Чизбургер/дабл чизбургер

129 грн (звичайна ціна – 165 грн)

Головне правило ідеального чизбургера – більше сиру. Свіжу котлету з яловичини у ресторані поєднують із сиром чедер, свіжими огірками, томатами, салатом Айсберг і соусом. М’які булочки з хрусткою скоринкою можна замінити на свіже листя салату, також пропонують замовити додаткову котлету за 60 гривень.


Бургер «Бутлеггер»

165 грн (звичайна ціна – 219 грн)

Цей бургер теж готують з котлетою з яловичини, сиром чедер, свіжими овочами та соусом. Але поєднують це з беконом та яйцем. Як і в чизбургері, тут можна замінити булочки на салат і додати ще одну котлету.


Хот-дог Black&white

129 грн (звичайна ціна – 169 грн)

Цей хот-дог у Bootlegger не сплутаєш ні з чим: його подають у чорній булочці. Курячу сосиску доповнює свіжа рукола, соус та пармезан. Можна замовити хот-дог із подвійною сосискою, доплативши 37 гривень. Як і всі хот-доги у закладі, Black&white подають із картоплею фрі, сайд-салатом і соусом.


Стейк рибай на двох

414 грн (звичайна ціна – 690 грн)

Великий стейк у ресторані радять замовляти на двох. Подають м’ясо з овочами гриль, картоплею фрі та соусами.

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ