Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star
Як працює колаборація двох шеф-кухарів?

Як працює колаборація двох шеф-кухарів?

Бренд-шеф Айзек Корреа з Флориди і Руслан Шевченко з України про нове меню «THIS IS ПИВБАР»

Бургер з гречаником і сорбет із полуниці та кампарі в літньому меню ресторану Toloka

Бургер з гречаником і сорбет із полуниці та кампарі в літньому меню ресторану Toloka

Локальні продукти в закладі сучасної української кухні

Стейк рибай на двох за 400 гривень у ресторані Bootlegger

Стейк рибай на двох за 400 гривень у ресторані Bootlegger

Тижні американської кухні у закладі на проспекті Соборності

Нове меню у ONE LOVE espresso bar: боул з тофу та авокадо-тост з фермерських продуктів

Нове меню у ONE LOVE espresso bar: боул з тофу та авокадо-тост з фермерських продуктів

Нові позиції від шефа Андрія Петренка

Щось до пива: нове устричне меню в «THIS IS ПИВБАР»

Щось до пива: нове устричне меню в «THIS IS ПИВБАР»

Чому пиво з устрицями – це новий тренд

Смажені хінкалі, баранина з інжиром та вина з різних регіонів Грузії у Suluguni

Смажені хінкалі, баранина з інжиром та вина з різних регіонів Грузії у Suluguni

Що з грузинської кухні варто спробувати у холодний сезон

Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.