Розпитали про роботу попри систематичні атаки РФ на місто, гостей та плани
Анонсуємо двоповерховий формат у ревіталізованій будівлі заводу
Запитуємо в засновників Chef’s Table, «Ніші» та нового ресторану від goodwine
Новий фудпроєкт біля Золотих воріт оголошує резидентів та показує нові візуалізації
Засновник закладу Ігор Сухомлин – про сім років роботи, плани на нову «Чашку» та розвиток кавової культури Києва
Ресторани Діми Борисова, «Косатка» і Milk Bar – серед закладів, які приєдналися до проекту VeganCity
Підсумки року в ресторанному бізнесі – від ресторанів до кав’ярень і міських кафе
Ресторан-базар с молочными блюдами в меню на Артема, 52а.
Крем-суп, грибное фрикасе, ньокки, ризотто, лапша, консоме и пицца — The Village выяснил, где в Киеве готовят блюда из сезонных грибов.
Утиное филе, виноградные улитки, мидии, фуа-гра и сыр, фаршированный копченой курицей, — The Village выяснил, что подают к сидру в киевск...
Борщ, гаспачо, сорбет, блинчики, мохито и мартини — The Village выяснил, что готовят из арбузов в киевских ресторанах.