Фуд-холл Gastrofamily Market від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» розпочав роботу на АЗК WOG за адресою вулиця Стеценка, що на Берківцях у Києві.

Фудхол об’єднує п’ять закладів від ресторанної компанії Дмитра Борисова»: «БПш» з біляшами, пончиками та шаурмою, Dogz & Burgerz з хот-догами та бургерами, MUSHLYA з морепродуктами та ролами, Pinzarella з неаполітанською та римською піцою і «Білий Налив» з сидром та наливками.

Під час локдауну в Києві Gastrofamily Market працюватиме у форматі «з собою», а також на доставку через сервіс 1 Euro Delivery. Після завершення карантину на заправці WOG відкриється зал, розрахований на 50 гостей.

З меню:

Казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом – 69 грн

Роли Philadelphia з лососем – 189 грн

Біляш з м’ясом – 29 грн

Шаурма вегетаріанська з бататом фрі – 59 грн

Пончики з цукровою пудрою – 19 грн

D&B чізбургер з котлетою з фермерської яловичини у вершковому бріоші – 59 грн

Хот-дог блючіз у вершковому бріоші – 59 грн

Батат фрі – 49 грн

Неаполітанська піца Карбонара – 129 грн

Це вже друга фудзона «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» на заправці WOG у Києві. Першу відкрили в середині березня 2021 року на АЗК WOG на Дніпровській Набережній,. Там представлені корнери «БПШ» і Dogz & Burgerz.

«Ми відкрили пілотні проєкти, аби перевірити, чи може їжа на АЗК буде самостійним напрямком бізнесу, чи зможемо ми тут обслуговувати 300-500-1000 гостей на день, як робимо це в наших smart casual ресторанах, – коментує Дмитро Борисов. – Перші тижні роботи на Дніпровській Набережній показали, що люди чекали на такий формат».

«Сім’я ресторанів Діми Борисова» також відкриває свої фудзони в гіпермаркетах мережі «Епіцентр» і магазинах «Коло».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»


Коли

10:00-22:00 (корнери Dogz & Burgerz та «БПШ »працюють цілодобово)

Де

м. Київ

вулиця Стеценка, 21