Teva restaurant&bar почав роботу на вулиці Великій Васильківській біля станції метро «Олімпійська», пише Posteat.

У закладі можна замовити страви авторської кухні від шеф-кухаря Івана Антонова – учня французького кулінара Алена Реньо.

У меню – устриці Версаль #1 з полуницею і м'ятою (169 грн), сашимі з тунця New style (210 грн) та гребінці з яблучним мармеладом і соусом з лемонграсу з екстрактом ванілі (395 грн).

У Teva restaurant&bar також є карта вин та авторських коктейлів.

З меню:

Брускети з гуакамоле і гранатом – 110 грн

Салат з качиним філе та яйцем пашот – 195 грн

Соте з морепродуктами для двох – 590 грн

Філе телятини з пюре і артишоком – 320 грн

Суп Том Ям – 195 грн

Плато витриманих сирів з цибульним конфітюром – 270 грн

Яблучно-медовий десерт – 90 грн

Фуагра з лісовими ягодами і ревенем – 390 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Фото: Teva restaurant & bar