The Village Україна розповідає про заклади, які щойно запустилися у Києві.

На Русанівській набережній відкрили італійськи ресторан-пекарню Spezzo (італійською «перерва»). Заклад входить до мережі Tarantino Family.

Ресторан пасує для відпочинку з родиною або для романтичної вечері, розповідає Світлана Ломакіна, бренд-менеджерка Spezzo.

 Spezzo

ДЕ: вулиця Русанівська Набережна, 8

КОЛИ: неділя – четвер 11:00 – 00:00

п’ятниця – субота 11:00 – 02:00


Середній чек – 500-550 грн

Кухня

Основа меню – домашня італійська кухня. Страви обирав бренд-шеф Костя Червень. Костя працював в лондонському ресторані Джеймі Олівера – Jamie's Italian та був шеф-кухарем московського Jamie's Italian.

Для хліба у пекарні використовують українське та італійське борошно. Працює пекарська лавка – випічку можна забрати з собою.

Пасту в Spezzo роблять вручну на відкритій кухні. Поруч – велика піч для піци. На великому столі замішують тісто для хліба.

Сири для моцарела-бару привозять із власної сироварні. В залі ресторану встановили антіпасті-бар

Фотографії

Діани Андруник

Моцарела-бар

Моцарела – 36 грн

Скаморца – 48 грн

Качотта – 48 грн

Буррата – 92 грн

Рікота – 36 грн

Страчателла – 48 грн

Качокавало – 48 грн

Брускети

З в’яленими томатами та пряними травами – 74 грн.

З рікотою та печеним гарбузом – 58 грн.

З прошуто та страчателлою – 75 грн

Зі страчателою та сьомгою – 98 грн

З ростбіфом та маринованими корнішонами – 96 грн

Інтер’єр

Стелю ресторану декорували мідним посудом. В основному залі багато зелені. Є живі оливкові дерева.

З меблів – дивани, м’які стільці та великі дерев’яні столи.

Важливий елемент інтер’єру – довгі дерев’яні стелажі з випічкою та вітрини з італійськими делікатесами.

У ресторані облаштували велику дитяча кімнату з лабіринтом. На вихідних влаштовують майстер-класи для дітей.