Поблизу станції метро «Золоті ворота» почав роботу Progress Cafe, де можна випити кави, з’їсти десерт та удосконалити свою англійську. Заклад вже працює у тестовому режимі.

В оформленні інтер’єру власники використали оксамитовий текстиль, сірий граніт і графіку з латуні. У закладі також можна побачити роботи з 2B.Group Слави Балбека та FILD.

Простір кафе розробили Костянтин Кащук та Артем Костюченко з Atom studio. Брендинг і навігацію Progress Cafe створили Razöm studio.

«У нас не поспішають, не їдять на ходу. Тут достатньо місця, щоб ви могли сісти, спокійно випити кави і доробити свої справи. Можна посидіти за столиком або вийти на терасу. Також є стійка, за якою зручно працювати – вона захована за стінкою, щоб ніхто не заважав», – розповіли у Progress Сafe.

Окрім кави, заклад також пропонує сніданки: є гранола з йогуртом (45 грн) та круасани. На ланч там подають пироги з м’ясом та шпинатом (54 грн).

З десертів є чизкейк, брауні, снікерс та інше. Також є горіхові та карамельні цукерки без цукру та пончики зі спельтового борошна.

У Progress Cafe можна почитати журнали англійською мовою, знайти книги мовою оригіналу та зустріти носіїв мови. Заклад працює з 08:00 до 22:00.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

08:00-22:00

Де

вулиця Паторжинського, 6-А

телефон

067 200 2060

Обкладинка: Facebook Progress cafe