Views Comments Comments Previous Next Clock Clock Location Location updated star Search facebook instagram twitter Village Village pined logout edit facebook facebook
Не з пакетика. Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату (і що це означає)?

Не з пакетика. Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату (і що це означає)?

Не з пакетика. Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату (і що це означає)?

Не з пакетика. Хто і навіщо відкриває в Києві чайні нового формату (і що це означає)?

Розпитали нові київські чайні про фермерський чай, відмову від складних церемоній і популяризацію чайної культури

Пів року без McDonald’s. Як призупинення роботи фастфуд-мережі вплинуло на українські ресторани

Пів року без McDonald’s. Як призупинення роботи фастфуд-мережі вплинуло на українські ресторани

Як без «маку» працюють українські ресторани та сервіси доставки: досвід «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова», Glovo і Bolt Food

Що таке «темні» і «хмарні» кухні та як вони змінюють доставку їжі. Досвід Glovo, Rocket і Mimosa

Що таке «темні» і «хмарні» кухні та як вони змінюють доставку їжі. Досвід Glovo, Rocket і Mimosa

«Концепцію нашого бізнесу називають «темними кухнями», але наші кухні – зовсім не темні»

Ресторани й кафе знову закрили. Як виживає ресторанний бізнес на карантині

Ресторани й кафе знову закрили. Як виживає ресторанний бізнес на карантині

Розповідають власники «Ресторанів Гусовських», !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», Blur Coffee та Veterano Brownie

«Ще один локдаун доб’є галузь»: як ресторани готуються до можливого посилення карантину

«Ще один локдаун доб’є галузь»: як ресторани готуються до можливого посилення карантину

Представники !FEST, «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» та First Line – про можливе повернення жорсткого карантину

Карантин змінив доставку їжі в Києві. Розповідаємо, як саме

Карантин змінив доставку їжі в Києві. Розповідаємо, як саме

Uber Eats пішов із ринку України, Bolt готується зайти. Що відбувається з сервісами доставки їжі

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Виживання та адаптація. Як ми проживаємо найбільшу кризу в історії ресторанного бізнесу України

Досвід власників закладів Mimosa Brooklyn Pizza, «Асамблея», Ramen vs Marketing і Bistro Bistro

Як київський ресторан переживає карантин: на доставці не заробиш, без орендних канікул не відновишся

Як київський ресторан переживає карантин: на доставці не заробиш, без орендних канікул не відновишся

«Якщо в Китаї все настільки погано, то в Україні це буде катастрофа»