Місцева Їжа, профспілка локальних виробників їжі та напоїв, в колаборації з Podil East India Company створили Індійський Ящик. Яскраво-синій дерев'яний бокс, у якому сім продуктів. Вони покликані передати смак Індії.

Пікл, лассі, бурфі, масала, гоанська ковбаса та інші автентичні продукти для набору відібрали Адам і Ніна, експерти з індійської кухні і засновники Podil East India Company. Більшість продуктів для спільного ящика готують резиденти Місцевої їжі - українські крафтові виробники. Решту – сам Адам і його кухарі.


Марина БулацЬКА

засновниця Місцевої Їжі

Адам був одним із перших резидентів ящика Місцевої Їжі три роки тому. Зараз він вже не робить лимонад, з якого все починалося, але при цьому бажання зробити щось разом залишилося. Ось так і вийшов ящик.

Адам виступив куратором і одним із виробників одночасно. Місцева Їжа відібрала виробників та ініціювала появу нових смаків. Усі продукти всередині – лімітовані і зроблені для спеціального ящика


Серед резидентів-учасників – творча група  «Коза Чка», соуси «Jamsa» і  «Caramba» та фермер-сировар Ігор Сафронов.

Скільки: 670 грн

Де: www.localfood.com.ua

Бокс доставлять протягом вересня, попередньо погодивши зручний день і час.

Фото: Анастасія Телікова