Якщо ви розрізняєте портер і стаут, розумієтеся на різновидах лагеру та просто поважаєте крафтове пиво, тоді вам сподобається ця новина. «Сільпо» відкрила власну крафтову пивоварню Beermaster Brewery в ТРЦ Respublika Park. Уже понад 10 років мережа супермаркетів розвиває пивну культуру в Україні, збираючи найкращі сорти пива з усього світу, у тому числі український та іноземний крафт.

The Village Україна разом із «Сільпо» розповідають про те, які особливості має крафтова броварня Beermaster Brewery та що чекає на відвідувачів, окрім пива.

Пиво на будь-який смак

У нової пивоварні розширений пивний портфель – від класичних пшеничного еля, молочного стаута та пільзнера до експериментального пива з додаванням шоколаду, спецій, фруктів та овочів – і навіть гречаного багета. У планах – виготовлення пива Barrel Aged, яке ферментується та визріває в бочках з-під бурбона, рому, віскі та вина.

У Beermaster Brewery особливу увагу приділили технологіям варіння, відібрали найякісніший хміль, найкращий вітчизняний та іноземний солоди, а також зібрали команду творчих пивоварів, які постійно експериментують із новими смаками. Усе це в комплексі дасть змогу виробляти до 130 000 літрів пива на рік.

Яке пиво варять

  • Легкий лагер Beermaster Brewery Enjoy 10 – 69 грн за 0,4 л
  • Біле пшеничне пиво в німецькому стилі вайценбок Beermaster Brewery Polonez – 69 грн за 0,4 л
  • Індійський пейл-ель Beermaster Brewery Top Hops – 89 грн за 0,4 л
  • Легке пиво в стилі Sour IPA Beermaster Brewery Drunk Pelikan Juic – 79 грн за 0,4 л
  • Темний стаут Beermaster Brewery Bog Spirit – 79 грн за 0,4 л

Команда на чолі з пивоваром-рекордсменом

Команду Beermaster Brewery очолив шеф-пивовар Віктор Ващук, який має понад 20 років досвіду пивоваріння. Він пройшов шлях від майстра пивзаводу-гіганта до співзасновника власної крафтової пивоварні. Віктору належить рекорд із варіння найміцнішого пива України. Також він неодноразово завойовував гран-прі та золоті медалі на міжнародному дегустаційному конкурсі East European Beer Award.

«Мета Beermaster Brewery – розвивати пивну культуру в Україні та демократизувати якісне крафтове пиво. У кожного з нас є власні вподобання та досвід, а от об’єднує нас одне – любов до пива. Ми запрошуємо в нескінченну захопливу подорож пивними смаками всіх, хто любить експериментувати, відкривати для себе щось нове та цікавиться якісним і різноманітним пивом», – говорить Віктор.

Власний паб із дегустаціями

Поряд із пивоварнею відкрився паб – Beermaster Brewery Pub. Тут будуть регулярно проходити презентації свіжозвареного пива та нових сортів, а ще – дегустації. На 2022 рік уже запланована низка колаборацій із відомими пивоварами із США, Бельгії та Нідерландів.

Меню для паба розробив бренд-шеф «Сільпо» Марко Черветті. Він дібрав до кожного пива саме ті закуски, які йому ідеально пасуватимуть. Щоби гостям було легше орієнтуватися в правильних поєднаннях, у меню є відповідні позначки з рекомендаціями. До нового пива кухня презентуватиме нову страву, яка смакуватиме з цим сортом.

Меню від бренд-шефа
Марко Черветті

Холодні закуски

Сиров’ялені делікатеси від Мастро Паоло: панчета стуфата, панчета, капокола, салямі крафтяр, філето лардадо – від 125 до 330 грн

Гарячі закуски

Бірмастер-мікс у пивному клярі: обсмажені у фритюрі салямі сауер, філето лардадо із сиром скаморца в пивному клярі та соус тартар – 215 грн

Бомбетте в паніруванні: слайс свинячого ошийка зі шматочком чедеру в паніруванні з паризького бездріжджового хліба, який подають з овочами Джардіньєра – 175 грн

Салати

Джардінієра: хрусткі овочі, які натираються морською сіллю, занурюються в киплячий сауер і зберігаються в оливковій олії – 125 грн

Пай

Пай із креветками та чедером: класичний англійський пиріг із кремом із чедеру, запечений із креветками – 235 грн

Основні страви

Котлета alla Vedova: свиняча котлета за автентичним рецептом венеційської остерії Cà D'Oro alla Vedova – 175 грн

Страви на компанію

Шукрут: квашена капуста, тушкована до скоринки, з молодою салямі, грудинкою, панчетою, панчетою стуфато, копченими реберцями та капаколо з додаванням сауеру Drunken Pelican Juice та джину – 390 грн

Десерти

Бирамісу: авторська інтерпретація тирамісу зі стаутом – 119 грн

Відкритий формат пивоварні

Одна з особливостей Beermaster Brewery – повна відкритість для гостей. Тут відбуватимуться екскурсії та дегустації. Під час них кожен зможе розпитати пивоварів про секрети пивоваріння та побачити, як створюють крафтове пиво. Його можна буде придбати не тільки в Beermaster Brewery Pub, а й у пабі «Мокрі Вуса», а також у мережі супермаркетів «Сільпо».

Спеціально для пивних ентузіастів команда Beermaster також створила онлайн-курс «Хміль, солод і любов – про пиво доступною мовою».

Слідкуйте за новинами Beermaster Brewery:

Матеріал підготовлено
за підтримки